čestitamo ❤️

Porodila se Ana Dabović! Košarkašica i vaterpolista postali su roditelji devojčice PREDIVNOG IMENA

0

Srpska košarkašica postala je mama, javljaju domaći mediji.

Ilija Mustur i Ana Dabović postali su roditelji
Ilija Mustur i Ana Dabović postali su roditeljifoto: Instagram

Košarkašica srpske reprezentacije Ana Dabović donela je na svet prvo dete.


Lepa sportistkinja iz Herceg Novog i njen suprug i poznati vaterpolista Ilija Mustur dobili su ćerku, javljaju domaći mediji.


Kako su saopštili, njima se pridružila devojčica po imenu Mila.

 

Ime Mila potiče iz staroslovenskog jezika i znači "ona koja je umiljata", "osoba koja je dobrodušna", "koja je svima miljenica", "rođena da bude voljena"; "žena koja živi u milosti", "božija miljenica"...

 

Porodila se Ana Dabović
Porodila se Ana Dabovićfoto: musturix, Instagram

Košarkašica je, inače, nedavno ispričala da joj trudnoća prija i da se u životu nije osećala ispunjenije. Nakon mnogo godina isplaniranog života i napornih treninga, drugo stanje joj je dalo mogućnost da se opusti i uživa u slobodnom vremenu.

 

Otkako sam ostala u drugom stanju stvarno uživam, nikad nisam bila srećnija. Prija mi sloboda da mogu da izaberem šta ću raditi tokom dana, pošto sam godinama trenirala i imala strog i precizan raspored. Tek sad otkrivam koliko je lepo kad sami sebi organizujete vreme –  istakla je.

 

Ana Dabović i Ilija Mustur
Ana Dabović i Ilija Musturfoto: Instagram

Podsetimo, Ana i Ilija zajedno su tri i po godine, a prošlog leta su se venčali na vrlo romantičnoj ceremoniji u njihovom rodnom gradu na obali Jadrana.

 

 

makonda-tracker