iskrena

Bila je s velikim zavodnicima, nije se udala, ima decu, nikad nije rađala: Ljubavni život holivudske zvezde fascinira

0

Ukus glumice za muškarce je raznolik kao i njene uloge!

foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Čuvena holivudska glumica Dajan Kiton imala je nekoliko veza visokog profila koje su privukle gotovo istu pažnju kao i njene filmske uloge. Ona je čak izlazila i sa nekoliko svojih kolega.

 

Kao jedna od najtalentovanijih glumica svoje generacije, Kiton je uspela da ostane u samom vrhu najpoželjnijih glumica decenijama. Istovremeno je uspela da nas fascinira svojim zanimljivim ljubavnim životom.

 

Dajana je je imala nekoliko strasnih ljubavnih veza sa poznatim muškarcima Holivuda ali je sve počelo tako što se prvo zaljubila u slavnog njujorškog reditelja i pisca, Vodija Alena.

 

 

Upoznali su se kada je Kiton došla da na kasting za ulogu u njegovom filmu “Play it Again, Sam.” Odmah posle probe, otišli su na večeru, a Alen je jednom izjavio da je bio potpuno zatečen njenim smislom za humor i da je to ono što ga je kod nje privuklo. Njihov odnos je bio stvaralački, nadahnjivali su jedno drugo, i imali jaku intelektualnu vezu.

 

Nikada nisu živeli zajedno, a snimili su čak 8 zajedničkih filmova za samo 8 godina koliko je veza trajala. Kiton je nedavno izjavila da su njih dvoje i dalje veoma bliski prijatelji.

 

 

Godine 1979. s filmom “Menhattan”, Dajana i Vudi su završili svoju glumačku i emotivnu vezu. Sledeći film koji će snimiti zajedno biće tek 1993. godine.

 

Nakon toga uplovila je u vezu sa Vorenom Bitijem. Zaljubili su se na snimanju filma “Crveni”. Tabloidi su bili okrutni prema ovoj vezi, na šta ona nije navikla. Ova strasna i kratka veza završila se nedugo nakon završetka snimanja. Za njega je u jednom intervjuu rekla da je on idealan muškarac ako želite da se osećate kao žena. Ostali su prijatelji do dan danas.

 

 

Najburnija veza koju je doživela sigurno je ona sa Al Paćinom. Par se upoznao na snimanju filma “Kum” i bili su u vezi godinama, mada su svako malo raskidali i mirili se. Svoju 20-godišnju ljubavnu romansu završili tek 1991. godine, kada je saznala da je Paćino dobio dete sa drugom ženom.

 

Kiton je za njega rekla:

 

- On je tako zabavan…Za mene, on ima najlepše lice. Mislim da je Voren prelep, ali lice Al Paćina je mmm…Ubistveno, ubistveno lice.

 

Život slavne glumice oduševljava sve
Život slavne glumice oduševljava sve foto: Profimedia

 

Dajana je nedavno izjavila da veruje da su mnoge njene veze sa poznatim partnerima propale jer nije bila preterano naređivački ili majčinski nastrojena.

Takođe je izjavila da već 35 godina nije u bila u vezi ni sa kim, a da to što se nikada nije udavala nije ni na koji način umanjilo njen život, te da je mit o usedelici "smeće".

 

Usvojila je dvoje dece: ćerku Dekster 1995. godine, a pet godina kasnije i sina Djuka.

 

Ipak, ono što mnoge interesuje jeste pitanje ko je muž Dajan Kiton.


Istina je sledeća. Dajan Kiton nema muža, jer trenutno nije udata.

 

 

Koliko muževa je imala Dajan Kiton?


Dajan Kiton nije imala ni jednog muža - nikada se nije udavala. Kiton je davala različite odgovore na pitanje o tome zašto nikada nije prošetala do oltara.

 

- Niko me nikada nije pitao da se udam za njih, tako da bi to mogao biti dobar odgovor. Trebalo je da počnem sa tim i da to kažem.

 

Da li je Dajan Kiton ima decu?


Dajan Kiton nije udata, ali ima dvoje dece. Ona je usvojila dvoje dece, postavši prvi put majka sa 50 godina.

 

Usvojila je ćerku Dekter 1996. kada je imala 50 godina i  sina Dukea 2001. kada je imala 55 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton)

 

Ko je bio otac dece Dajan Kiton?


Nije poznato ko je otac dvoje dece Dajan Kiton jer su oboje usvojeni. U medijima je pisano da je Kiton usvojila decu nakon smrti svog oca kada ju je pogodila sopstvena smrtnost i kratkoća života. Shvatila je da mora da pronađe smisao života umesto da čeka da smrt dođe po nju. 

 

Kiton se jako raduje što će jednog dana imati unuke, jer se njena ćerka Dekter Kiton udala za Džordana Vajta. Na pitanje da li željno iščekuje da će postati baka, njen odgovor je bio:

 

- O Bože, da… Ne mogu da zamislim kako će to biti. To nije nešto o čemu moja ćerka Dekster i njen muž trenutno razgovaraju, ali je sigurno da ću voleti to dete - rekla je ona.

 

Ljubavni život Dajan Kiton oduševljava
Ljubavni život Dajan Kiton oduševljava foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

 

Zašto se Dajan Kiton nikada nije udala?


U intervjuu sa zvezdom "Prijatelja" Lizom Kudrou, Kiton je objasnila:

 

- To seže od moje majke, jer, za mene, sve je tako. Volim svog tatu, naravno - to se podrazumeva - ali ona je uvek bila tu, a on je uvek radio. Naporno je radio, i bio je zaista zanimljiv. I on je voleo nju... Videla sam da je odustala od svojih snova. Osećala sam da je izabrala porodicu umesto snova. I bila je samo najbolja majka, ali mislim da je ona razlog zašto se nisam udala. Nisam želela da odustanem od svoje nezavisnosti - objasnila je ona.

 

U intervjuu za InStile 2019. Kiton je dala odgovor na često postavljano pitanje da li je stalno pozivaju da izađe.

 

- Nikad. U redu? Hajde da to razjasnimo. Važno je. Nisam bila na sastanku, rekala bih, 35 godina. Ne sećam se datuma - ispričala je Dajan.

 

 

makonda-tracker