lepotica

Ko je zanosna Ruskinja, Maraševa ljubavnica u Južnom vetru? Gledali smo je u HOLIVUDSKOM hitu sa SLAVNIM glumcem

1

Igrala je u jednom čuvenom holivudskom hitu, kao i više drugih popularnih ostvarenja. 

 

 

Oksana Akinšina
Oksana Akinšinafoto: Oksana Akinšina Instagram

U seriji Južni vetar ove sezone pojavio se veliki broj inostranih glumaca poput Erika Robertsa, rođenog brata čuvene Džulije Roberts, kao i Vilijam Boldvin, jedan od slavne filmske braće Boldvin.

 

Među stranim umetncima bila je Oksana Akinšina, koja je tumačila lik Larise u Južnom vetru, sa kojom je Miloš Biković, odnosno Maraš uplovio u romansu. 

 

Oksana ima 36 godina, a rođena je u ruskom gradu Sankt Petersburgu. U svet glume ušla je kao jako mala, sa svega 12 godina, a na velikom platnu je debitovala sa filmom Sestre.

Ipak, najpoznatija u filmskim krugovima postala je kada se pojavila u čuvenom serijalu o superagentu Bornu 2004. godine u kojem naslovnu ulogu tumači jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca Met Dejmon. Ona je tumačila lik Irine Neskaje u drugom delu ove akcije pod nazivom Bornova nadmoć.

 

Lepa Ruskinja je glumila i sa Metom Dejmonom
Lepa Ruskinja je glumila i sa Metom Dejmonomfoto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Važi za jednu od poznatijih ruskih glumica, a imali smo prilike da je gledamo i u ostvarenjima "Vukodlak sivog psećeg klana" ( 2006 godine ), kao i u "dejt triologiji"- "Osam prvih dejtova" (2012.), "Osam novih dejtova" (2015.) i "8 najboljih dejtova" (2016).

 

 

Takođe, glavne role imala je u filmovima "Sputnjik" i "Černobilj: Ambis", a bila je nominovana za najbolju evropsku glumicu za "Ljilja zauvek".

 

 

Lepa Ruskinja ima dva braka iza sebe. Jedan od 2007. do 2010. sa biznismenom Dmitrijem Litvinovim. Dve godine nakon razvoda udala se opet, samo sada za filmskog producenta Arčila Gelovanija.

 

 

Oni su objavili da se razilaze 2018. godine. Iz prvog braka ima sina Filipa Litvinova, a iz drugog sina Konstantina i ćerku Emi Gelovani.

 

 

makonda-tracker