EPSKI RAZVOD na ostrvu

U mislima mu odzvanja SAMO JEDNA STVAR: Sin milijardera se rastao od bogate ljubavnice – sprema se ISTORIJSKI RAZVOD

1

U Ujedinjenom Kraljevstvu je na pomolu razvod koji će ući u istoriju, pošto su oboje supružnika članovi prebogatih porodica.

Alis i Zek Goldsmit
Alis i Zek Goldsmit foto: Andrew Parsons Shutterstock Editorial Profimedia

Britanski političar Zek Goldsmit, sin milijardera Džejmsa Goldsmita, se razvodi posle 10 godina braka, vest je koja je odjeknula na ostrvu.

 

Ono što ovaj razvod dovodi do epskih razmera je to što je njegova supruga takođe članica jedne veoma bogate porodice - Alis Rotšild iz poznate austrijske bankarske dinastije, koja datira uz vremena dok je još Austrija bila carstvo, početkom 19. veka.

 

Zek ima i tutulu barona, a ujedno je i ministar u Kancelariji za spoljne poslove, Komonvelt i razvoj. Mis Alis, kako još zovu njegovu uskoro bivšu suprugu, i Zek su tokom 10 godina braka dobili troje dece.

 

 

Kako su naveli, oni će se truditi da njihova deca ćerke Doli (9) i Edi (5), kao i sin Maksa nastave da odrastaju najboljim mogućim uslovima. Prijatelji para su javnosti potvrdili da treća osoba nije kriva za razvod. Zapamtite ovo, biće nam bitno kasnije.

 

- Alis i Zak doneli su tešku odluku da se rastanu. Čine to na prijateljski način i predani su zajedničkom odgoju troje dece, u srećnom i zdravom okruženju - saoštili su njihovi portparoli.

 

Ljubavnu priču ovog para prati jedan interesantan intro. Zek je i pre Alis bio u braku, samo sa Šeherezadom Bentli. Ona je ćerka glumice Vivijan Venture i bogataša Džona Bentlija.

 

 

Da li je slučajnost ili ne, ali i sa njom je proveo 10 godina u bračnoj luci i i sa njom ima troje dece.

 

Međutim, njegova veza sa Alis je počela dok je još bio u braku sa Šeherezadom. Zek je to javno priznao i zbog toga je dugo bio na meti tabloida.

 

E sad se vraćamo na onaj deo koji smo vam rekli da zapamtite. Treća osoba nije kriva za razvod. I da jeste treća osoba kriva za razvod, poučen svojim iskustvom od pre desetak godina, Zek verovatno ne bi dozvolio da to procuri u javnost.

 

 

Koliko je sve ovo zapleteno, potvrđuje i podatak da je i Zakov brat bio je oženjen Alisinom sestrom Kejt. A šta je na sve ovo pričao Zekov otac - milijarder Džejms Goldsmit.

 

Još davno on je izgovorio jednu rečenicu koju ovih dana britanski mediji često citiraju. Rekao je - Kad čovek oženi ljubavnicu, onda tu ostaje prazno mesto.

 

Za sada se čini da je iskusni bogataš sve lepo predvideo, pogotovo pošto su supružnici insitirali na tome da za razvod nije kriva treća osoba: Ili možda ipak nije? Ali dobro kriju tu. Saznaćemo uskoro svakako.

 

 

 

makonda-tracker