neplanirano svratio

Princ Vilijam proveo "sjajno" veče u LGBT lokalu: Strani mediji ne mogu da dođu sebi zbog CENA U RESTORANU

0

Princ Vilijam je opet dobrano iznenadio strane medije, ali ne zbog unutrašnjih odnosa u porodici, nego zbog nečeg drugog.

Kraljevska porodica
Kraljevska porodicafoto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Štampa je zapanjena činjenicom da je princ Vilijam večerao u lokalu koji ne spada u ekstra otmena i skupa mesta, već je za srednju i možda čak i nižu klasu.

 

Princ je zbog ovoga dobio i pohvale, pošto je svojim dolaskom podržao LGBT zajednicu u Poljskoj, koja važi za jednu od konzervativnijih evropskih zemalja.

 

Slike princa kako večera je prvi na društvene mreže podelio jedan meštanin.

 

- Varšava baš zna da iznenadi. Večerao sam danas sa princom - napisao je on uz tu objavu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren (@parkysprincess)

 

Ispostavilo se da je princ došao u ovaj restoran, kako prenosi Dejli mejl, potpuno neplanirano.

 

- Tim iz Kensingtonske palate rezervisao je lokalni restoran u blizini mesta gde su radili i princ je odlučio da im se pridruži. Pitao ih je šta rade, a zatim ih je zamolio da pođe sa njima. Bila je to sjajna noć po svemu sudeći. Njegov tim je zaista dosta cenio to što je Vilijam krenuo sa njima - rekao je izvor Dejli mejli.

 

 

Vlasnik lokala se takođe iznenadio kad je video da u restoran ulazi princ Vilijam. On je imao rezervaciju za taj sto na ime Dejzi i 12 ljudi, ali onda se pojavio jedan telohranitelj.

 

- Rekao mi je da to neće biti rođendanska zabava za Dejzi, a zatim je na naše iznenađenje ušao i princ. Rekli su da su se sjajno proveli, bili su tri sata ovde sa ostalim gostima koji su već ranije dolazili kod nas - rekao je vlasnik restorana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren (@parkysprincess)

 

Strani mediji su najviše šokirani činjenicom da je jedan član kraljevske porodice imao obrok u jednom prosečnom lokalu, koji ima cene za "obične smrtnike". Vilijam je poručio sendvič sa svinjetinom i pomfrit koji koštaju svega 7.50 funti.

 

Na meniju ima i dosra jeftinijih stavki od ove, pošto na primer „svež hleb sa svinjskom mašću" košta 3.50 funti. Porcija pomfrita je 3.4 funte, jedna varijanta ćufti sa pireom je oko 6, pasulj i knedle po oko 5, dok je čoko krem 4 funte.

 

Iz komentara na ovu vest jasno je da je po nekima pohvalno, dok je po drugima ispod renomea jednog princa da posećuje ovakva mesta, ali u jednom su se svi složili - ovo ih je iznenadilo.

 

 

makonda-tracker