čudan sistem

Madona odlučuje sa kim će da sarađuje uz pomoć HOROSKOPA? Sa ljudima u OVOM ZNAKU nikada ne radi

0

Čuvena pevačica Madona na veoma interesantan način bira saradnike. 

Madona
Madonafoto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Astrologija se sastoji od proučavanja položaja i kretanja zvezda da bi se predvideli događaji koji će se desiti u budućnosti, kao i da bi se otkrili karakteri ljudi.

Horoskop je već decenijama jedna od omiljenih zanimacija ljudi i mnogi smatraju da svaki horoskopski znam ima klasične obrasce ponašanja. Neki zbog horoskopa čak daju prednost određenim ljudima, tačnije određnim znacima, u odnosu na druge.

 

To nije strano ni jednoj od najvećih pop umetnica današnjice - Madoni. Ona ga čak koristi i kao filter da vidi sa kim može da sarađuje, a koga odbacuje iz svojih umetničkih projekata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)


A činjenica je, prenose strani mediji, da Madona ima predrasude prema jednom horoskopskom znaku.

 

Tolike predrasude da gotovo nikada nije sarađivala sa njima, osim "na prevaru". Ovo je otkrio producent, reditelj i scenarista Rajan Marfi. On je takođe priznao da je, da bi radio sa Madonom, lagao o svom rođendanu.


Naime, Marfi je saznao da Madona ne sarađuje sa ljudima koji su rođeni u znaku Škorpije. Zbog toga je Marfi, koji je rođen u ovom horoskomskom znaku, morao da slaže kada ga je pevačica pitala za datum rođenja da bi pristala da radi sa njim.

 

- Odleteo sam u Njujork i u liftu do njene sobe jedan njen sradnik me je pitao kada sam rođen - rekao je Marfi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Bio je malo zbunjen pitanjem, ali je nastavio konverzaciju.

 

- Začudilo me to pitanje, a on ga je potom ponovio. Odgovorio sam mu da sam rođen 9. novembra, a on me pitao: "Jesi li Škorpija u horoskopu"? Rekao sam mu da jesam, na šta mi je on odgovorio da to ni slučajno ne spominjem pred Madonom jer me onda neće zaposliti. Pitao sam ga: " Šta to pričas ?" A on mi je potom rekao da ne zna ništa više od toga da ne spominjem da sam Škorpija već da izmislim neki drugi datum - ispričao je Marfi.

 

I, kao što mu je čovek u liftu rekao, Madona ga je u jednom trenutku na satsanku pitala kada je rođen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@queen__madonna__)

 

- Rekao sam joj da sam rođen 3. septembra, to mi je majčin rođendan. A ona je na to odgovorila: "O, dobro je, Devica si." Dok sam se spustio do predvorja, ona je već odlučila i dobio sam posao - ispričao je Marfi.

 

Marfi je pohvalio Madonu u svakom smislu. Rekao je da je pravi profesionalac, ali da nije nikako shvatio tu priču sa horoskopom.

 

- Imao sam sjajno iskustvo s Madonom. Ne mogu pronaći dovoljno reči hvale za nju. Bila je jako ljubazna, ali nikada nisam shvatio to sa Škorpijama. Ko zna, možda je to sve bila neka interna šala - ispričao je Marfi.

 

 

makonda-tracker