da li je to ona?

NEPREPOZNATLJIVA, ali bez ijedne bore: Fanovi zaprepašćeni izgledom Madone na dodeli nagrada Gremi

0

Osoba koju su fanovi videli na dodeli Gremija uopšte ne liči na Madonu, tačnije na Madonine fotografija sa Instagrama.

foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kraljca popa i skandala Madona je kao i uvek uspela da bude u centru pažnje, ovoga puta na dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu u Kaliforniji. Naime, fanovi su slavnu pevačicu okarakterisali kao "neprepoznatljivu".

 

Madona, koja trenutno ima 64 godine, bila je jedan od voditelja programa dodele Gremija. Pripala joj je čast da predstavi Sema Smita i Kim Petras, dok su se spremali da izvedu svoju pesmu "Unholy", koja je osvojila Gremi za Najbolji grupni pop nastup.
 

Kim Petras je ušla u istoriju kao prva transrodna žena koja je osvojila nagradu za najbolji grupni pop nastup, a Madona je poslala dirljivu poruku „svim malim buntovnicima“ i izjavila da njihova „neustrašivost ne prolazi nezapaženo“.

 

No, i pored svega toga, u centru pažnje je bio Madonin izgled, tačnije, po rečima fanova, njeno "neprepoznatljivo lice".

 

Ono što su svi primetili je da kraljica popa nema nijednu boru na svom licu, iako je dobrano zagazila u sedmu deceniju života. 

 

Madona pre ulaska na dodele
Madona pre ulaska na dodelefoto: The Hollywood JR BACKGRID Archive Backgrid USA

Njeno lice je zaista bilo više nego glatko, ali ona nije ni podsećala na onu Madonu sa Instagrama, gde je optužuju da stalno suviše "dorađuje" fotografije koje objavi. Ovo je u stvari bila prilika da fanovi vide kako kraljica popa zaista izgleda u ovom trenutku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

- Madona izgleda baš "osveženo", ali mi ne liči baš na Madonu sa Instagrama - komentar je jednog od fanova.
 

Fanovi smatraju da je preterala sa hirurgijom
Fanovi smatraju da je preterala sa hirurgijom foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brojni su bili komentari u kojima su joj poručivali da je preterala sa plastičnom hirurgijom i da ovo nije put kojim bi trebalo da ide.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by webo1958 (@webo_1958)

 

- Madona mora da prestane sa plastičnom hirurgijom i prihvati proces starenja. U ovom trenutku je skoro neprepoznatljiva - naveo je još jedan fan poznate pevačice.

 

Posebno zanimljiv momenat na dodelama Gremija je bio i kada je Adel upoznala jednog od svojih omiljenih glumaca, a dosta se pričalo i o haljni Džej Lo. 

 

 

makonda-tracker