u sukobu sa familijom

Milioni ljudi širom sveta ih obožavaju, a najbliži – PREZIRU: Ove poznate ličnosti su s porodicama ZARATILE NA KRV I NOŽ

2

Iako nam to nekad ne izgleda tako, velike svetske zvezde su samo ljudi. pa i među njima ima dosta onih koji nisu u dobrim odnosima sa svojm roditeljima, braćom, sestrama...  

I Anđelina je među onima koji su u sukobu sa najbližima
I Anđelina je među onima koji su u sukobu sa najbližimafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Svetske zvezde se trude da sebe u javnosti uvek predstave kao pozitivne u svakom smislu. Međutim, iako se o tome ne piše koliko o nekim drugim stvarima, nije tajna da su mnoge poznate ličnosti u sukobu sa svojim najbližima. I taj spisak uopšte nije kratak... 

 

Madona

 

Madona
Madonafoto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Teško je zamisliti da je neko blizak Madoni prinuđen da obitava na ulici, ali njen brat Entoni je bio beskućnik sve dok nedavno nije preminuo. Bio je zavisnik od droge i alkohola, a brat i sestra se nikada nisu slagali.
 


Lindzi Lohan

Lindzi Lohan je tokom poslednjih godina slovila sa kraljicu skandala, a jedan od tih je bio i kad je njena majka, Dina, osuđena pred sudom jer je iskorišćavala svoju decu za slavu i bogatstvo. Lindzi ima napet odnos sa oba roditelja i retko kad razgovara sa njima.

Kristina Agilera

 

Kristina Agilera
Kristina Agilerafoto: POTHON / The Photo One / Profimedia

Kristina Agilera je javno govorila kako joj je muzika predstavljala bekstva od odrastanja od emocionalnog i fizičkog zlostavljanja od strane njenog oca. Nije iznenađujuće što ona ne razgovara sa njim.

Meg Rajan

 

Meg je bila otuđena od svoje majke više od trideset godina. Neprijateljstvo potiče od toga što je majka kritikovala ljubavnika od Meg - glumca Denisa Kvejda.

Tom Kruz

 

Tom Kruz
Tom Kruzfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Tom Kruz je odrastao u siromaštvu sa veoma nasilnim ocem. Danas jedva da su u kontaktu.

Eminem
 

Eminemov otac napustio je porodicu kada je reper još bio dete. Reper je pokušao da stupi u kontakt sa ocem, ali bezuspešno pošto on nije želeo ništa sa poznatim umetnikom. Eminem takođe nema kontakt ni sa svojom majkom i to nakon što ga je tužila za klevetu.


Kortni Lav

 

Kortni je imala teško detinjstvo. Njeni roditelji su raskinuli, a poznato je da joj je otac davao drogu LSD kada je Kortni imala samo tri godine. Kortni danas uopšte nije u kontaktu sa majkom.


Adel
 

Adel
Adelfoto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Adelin otac ju je napustio kada je ona imala dve godine, nakon što se razveo od njene majke. On je, međutim, tvrdio da joj se obratio kada je postala poznata, ali sada ona ne želi ništa sa njim. Rekli bismo - s pravom.

 

 

Anđelina Džoli
 

Anđelina Džoli
Anđelina Džolifoto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džon Vojt se razveo od Anđelinine majke kada je bila mlada i nisu se viđali dok je Džolijeva odrastala. Ni danas nisu u najsrećnijim odnosima.



Dženifer Aniston
 

Dženifer Aniston
Dženifer Anistonfoto: EPA / PAUL BUCK

Dženifer je pobesnela kada je njena majka dala jedan intervju i objavile memoare o njoj. Tada su prestale da pričaju. Opet su stupile u kontakt kada je njena majka imala moždani udar, ali i dalje nisu u najboljim odnosima.

Tajger Vuds

 

Tajger ima dva starija polubrata, ali nije tajna golfer ne želi ništa sa njima. Jedan od njih ima multiplu sklerozu, dok je drugi svojevremeno javno govorio kako ima želju da "izlema" Vudsa.

 

Demi Lovato

 

Demi Lovato
Demi Lovatofoto: EPA/ JOSE SENA GOULAO

Roditelji Demi Lovato su se razveli kada je imala samo dve godine. Kasnije se retko čula sa ocem, a od 2010. do 2013. godine, kada je preminuo, nisu uopšte komunicirali.

Ema Roberts
 

Emini roditelji se nikada nisu venčali, a njen otac Erik je uglavnom bio van njenog života dok je odrastala. Stvari su se promenile kada je Ema stekla slavu u Holivudu i sada razgovaraju.

 

Nikol Kidman

 

Nikol Kidman
Nikol Kidmanfoto: Billy Bennight/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Kidmanova je bila udata za Toma Kruza koji je u sajentološkoj crkvi. Razišli su se jer Nikol nije želela da bude deo toga. Zbog toga je Nikol i danas odvojena od svoje dvoje dece koje ima sa Kruzom.

 

 

makonda-tracker