sada je spreman

18 godina je bio u vezi i ODBIJAO BRAK I DECU – a onda je sreo nju: Popularni glumac zaprosio 17 godina mlađu koleginicu

0

Miljenik ženskog dela publike navodno se verio i spreman je za porodični život s mladom koleginicom, nakon što je raskinuo vezu dugu skoro dve decenije

Džon Ham i Ana Oskeola su zajedno zvanično od pandemije virusa korona
Džon Ham i Ana Oskeola su zajedno zvanično od pandemije virusa koronafoto: SL, Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularni holivudski glumac Džon Ham (51) i glumica Ana Oskeola (35) spremni su da zajedno provedu ceo život, pišu američki mediji.


Šarmantni glumac kog smo obožavali u televizijskoj seriji "Ljudi s Menhetna" zaprosio je Anu, a ona je rekla "da", javlja People.


Par se prvi put sreo 2015. godine, još na snimanju kultne Hamove serije u kojoj je igrao ulogu Dona Drejpera, kada se Oskeola pojavila u poslednjoj epizodi u ulozi recepcionistkinje Klementin.


Međutim, tada su se samo upoznali, a glumac je uveliko bio u vezi s dugogodišnjom devojkom i poznatom glumicom Dženifer Vestfild. Ipak, uskoro je došlo do raskida nakon čak 18 godina ljubavi, a 2020. pojavile su se spekulacije da je Ham u vezi sa Oskeolom jer su na početku pandemije virusa korona više puta viđeni zajedno.

 

Džon Ham i Ana Oskeola su se verili
Džon Ham i Ana Oskeola su se verilifoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Javno su se pojavili kao par u martu 2022. godine na dodeli Oskara, a od tada su nerazdvojni u javnosti i očigledno zaljubljeni do ušiju.


Kako sada pišu mediji, stvari između njih su toliko ozbiljne da je glumac dugo razmišljao o braku i zasnivanju porodice, iako je godinama insistirao da to nije za njega.

 

Ovo je nova oblast u mom životu u kojoj se osećam vrlo udobno. Sada sam u vezi i prijatno je – rekao je Džon Ham prošle godine u intervjuu koji je dao čuvenom radijskom voditelju Hauardu Šternu. – To je osećaj kada brinete o nekome i neko brine o vama...

 

Džon Ham i Ana Oskeola su se verili
Džon Ham i Ana Oskeola su se verilifoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Međutim, tokom 18 godina veze sa Dženifer Vestfil glumac je više puta pričao o tome kako ga brak i deca ne zanimaju previše. On je svojevremeno istakao da je ranije verovao da će postati otac i da nije očekivao da će doći do pedesetih godina bez dece, ali je njegov život uvek bio nepredvidljiv.


Kako je izvor blizak njemu i Dženifer Vestfild ispričao pred kraj njihove veze, oni nikada nisu imali jasan dogovor o tome hoće li imati dete zajedno i uvek su govorili "možda", sve dok 2014. glumac nije rekao: "Ne, ne želim decu".

 

Džon Ham i Dženifer Vestfil zajedno su proveli 18 godina
Džon Ham i Dženifer Vestfil zajedno su proveli 18 godinafoto: Darla Khazei / Pacific coast news / Profimedia

Ne znam. Ne mislim da je to imperativ – rekao je Ham jednom prilikom na pitanje razmišlja li očinstvu.


On je istakao i nikada nije smatrao nužnim brak u klasičnom smislu jer nije u životu imao takav model na koji bi se ugledao.


U životu nemam neki naročito definisan primer braka. Moji roditelji su se razveli kad sam imao dve godine, to mi ne znači ništa. Ne kažem da ne bi trebalo da znači drugima, ne osuđujem ni na jedan način. To je samo moje iskustvo. Nemam uzor bračnog života koji bih pogledao i rekao: "O, da, to je to! To je ono što hoću" – rekao je svojevremeno.

 

 

makonda-tracker