"užasno mi je..."

Deca su s njom, a plaća mu 3 alimentacije, jedva ga je izbacila iz kuće: Simpatična pevačica preživela je PAKLENI RAZVOD

0

Nakon što je pevačica rešila da stavi tačku na svoj osmogodišnji brak, verovatno nije očekivala da će proliti još mnogo suza zbog supruga

Brendon Blekstok i Keli Klarkson bili su zajedno od 2012.
Brendon Blekstok i Keli Klarkson bili su zajedno od 2012.foto: Michael Buckner/Getty images/Profimedia

Pop pevačica Keli Klarkson (40), koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Američki idol", okončala je 2021. godine brak dug osam godina.


Nekadašnji lovac na talente Brendon Blekstok, inače sin Kelinog bivšeg menadžera Narvela Blekstoka i pastorak čuvene pevačice Ribe Mekintajer, zaveo ju je 2012. godine, a par se venčao već nekoliko meseci kasnije.

 

Zajedno su 2014. dobili ćerku River Rouz, a zatim dve godine kasnije i sina Remingtona Aleksandera.

 

Brendon Blekstok i Keli Klarkson bili su zajedno od 2012.
Brendon Blekstok i Keli Klarkson bili su zajedno od 2012.foto: Todd Williamson / Getty images / Profimedia

Međutim, u junu 2020. godine, Keli Klarkson je saopštila da se razvodi od supruga, a razvod je zvanično finaliziran 2021. Kako je pevačica navela u svom zahtevu za razvod, između Blekstoka i nje vladaju "nepomirljive razlike", a kasnije je priznala da ih nije očekivala.


Ovo sa čime se nosim je teško jer se ne tiče samo mog srca. Tiče se i drugih malih srca – rekla je, misleći na svoju decu.


Iako je delovalo da će sve proteći mirno, ispostavilo se da je Keli tek čekalo mnogo stresa zbog sada već bivšeg supruga.

 

Naime, kako su pisali američki mediji, Blekstok dugo odbijao da napusti Kelin ranč u Montani, a kada je to konačno učinio bio je sudski prinuđen.

 

Keli Klarkson nije povezivana s drugim muškarcima posle razvoda
Keli Klarkson nije povezivana s drugim muškarcima posle razvodafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Prema pisanju portala Us Weekly, sud je izdao nalog po kom Brendon Blekstok morao da napusti njihov bivši zajednički dom do 1. juna 2022. godine, protiv čega je on planirao da se bori. Na kraju je ipak odustao od toga i iselio se, a otkriveno je da je nervirao Keli namerno i odbijao da napusti ranč zašto je bio nezadovoljan novcem koji je dobio posle razvoda.


Keli je prilikom brakorazvodne nagodbe pristala da bivšem suprugu do januara 2024. godine plaća 115.000 dolara alimentacije mesečno. Uz to mu uplaćuje još 45.601 dolara alimentacije za dvoje dece – iako je ona njihova starateljka!


Keli Klarkson, inače, godinama želi da proda ranč u Montani, vredan 17.750.000 dolara, a kada to učini njen bivši muž će dobiti oko 908.800 dolara. On je, naime, prilikom razvoda izdejstvovao da mu pripada 5,12% imanja, zbog čega će se okoristiti i od prodaje ranča.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

 

Pevačica nije krila da joj je teško zbog svega što prolazi i što se stalno bori za sopstveni novac.

 

Užasno je. Postoji mnogo teških trenutaka tokom razvoda. Najteže mi je što su u to uključena deca – iskrena je bila.


Iako mu dobijanje Kelinog novca ide odlično, Blekstoku na poslu ne cvetaju ruže. Njegov poslednji klijent bio je kantri muzičar Blejk Šelton, suprug Gven Stefani, ali je i on prekinuo saradnju s njim prošle godine jer je tokom razvoda stao na stranu svoje prijateljice Keli.

 


Dok se razvodio od pevačice, Blekstok je pričao da se povlači iz muzičke industrije i da će ubuduće biti rančer. Kako to planira, budući da je napustio Kelin ranč u Montani, još uvek nije poznato, ali otkriveno je da je kupio kuću od 1,8 miliona dolara.


Otkako se razvela, Keli nije viđena u društvu novog partnera.

 

 

makonda-tracker