ostaje jaka

Koliko je strastveno muž vara saznala je – IZ MEDIJA! Glumica se razvodi nakon 20 godina braka i teško slomljenog srca

0

Nakon što su medije preplavile fotografije na kojima njen suprug uživa pored mlade lepotice, poznata glumica odmah je rešila da stavi tačku na brak

foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia
foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Australijska glumica Toni Kolet (50), koju smo gledali u nekim od najuspešnijih holivudskih ostvarenja, poput filmova "Šesto čulo", "Nasleđeno zlo", "Stepenište" i "Mala Mis Sanšajn", ovih dana proživljava pravu porodičnu dramu.


Ona se, naime, razvodi nakon 20 godina braka od muzičara Dejva Galafasija. Bivši par je izdao zajedničko saopštenje, uz fotografiju cvetnog aranžmana na kom piše "mir i ljubav".

 

Ujedinjeni smo u svojoj odluci i rastajemo s neprestanim poštovanjem i brigom jedno o drugom. Naša deca su nam najvažnija i nastavićemo da napredujemo kao porodica, iako u drugačijem obliku – istakli su.


Iako deluje kao da sve protiče glatko i kao da se ljubav jednostavno ugasila, istina je drugačija – Toni je doživela bolnu izdaju.

 


Naime, britanski Dejli mejl nedavno je objavio fotografije na kojima poznati bubnjar uživa na letovanju s nepoznatom ženom, s kojom se strastveno ljubio na jednoj plaži u Australiji.

Ispostavilo se da je u pitanju Šenon Egan, kiropraktičarka iz Sidneja, a strani mediji pišu da je Toni Kolet za njegovu aferu saznala kao i ostatak sveta – iz novina.

 


Par se upoznao 2003. godine, na promociji albuma Galafasijevog tadašnjeg benda, a ljubav je planula odmah, te su se iste godine venčali na budističkoj ceremoniji. Budući da je Toni poreklom iz Australije, živeli su na relaciji Los Anđeles-Sidnej, a zajedno su dobili dvoje dece: ćerku Sejdž Florens (14) i sina Arloa Roberta (11).

 

 

makonda-tracker