dopada li se vama?

Devojku godinama krije da je žene ne bi napadale: Ovaj glumac je NAJLEPŠI MUŠKARAC NA PLANETI, a to je i naučno dokazano

1

Već dugo devojka zgodnog glumca mora da se skriva na javnim događajima, a nakon što je dobio i ovu titulu, neće joj biti lako

Rege-Žan Pejdž od 2020. spada u omiljene glumce dama
Rege-Žan Pejdž od 2020. spada u omiljene glumce damafoto: Mark Large / dmg media / Profimedia

Često se govori o "tajnama lepote", ali kada govorimo o ovoj sintagmi najveća tajna i ono čemu svi teže zapravo je – zlatni presek.


Zlatni presek predstavlja proporciju, odnosno geometrijski odnos dveju dužina, a doktor Džulijan de Silva iz Centra za naprednu estetsku i plastičnu hirurgiju lica u Londonu već godinama koristi tehnike mapiranja lica kako bi otkrio ko je među poznatima najlepši na svetu.


– Ove savremene tehnike kompjuterskog mapiranja nam omogućavaju da rešimo jednu od najvećih misterija: šta je to što čoveka čini lepim. Ova tehnologija je korisna i pri planiranju estetskih operacija – objasnio je De Silva za Dejli mejl.


Kako on ističe, najnoviji najlepši muškarac na svetu je, prema njegovim proračunima, glumac Rege-Žan Pejdž, čije je lice simetrično čak 93,65 procenata!

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN


Najbolje je ocenjen položaj njegovih očiju, kao i razmak između njih.


On ima klasičnu lepotu i lica i prelepe braon oči. Njegove usne su savršenog oblika i, takođe, visoko su ocenjene, a jedina niža ocena koju je dobio odnosi se na širinu i dužinu nosa – zaključio je De Silva.

 

Ovaj doktor je, inače, sastavio i listu desetorice najlepših poznatih muškaraca, a evo kako ona izgleda.

 

  • 10. Dvejn Džonson (86,07%)
  • 9. Henri Golding (87,98%)
  • 8. Džordž Kluni (89,91%)
  • 7. Kris Evans (91,92%)
  • 6. Robert Patinson (92,15%)
  • 5. Džud Belingam (92,22%)
  • 4. Hari Stajls (92,3%)
  • 3. Majkl B. Džordan (93,46%)
  • 2. Kris Hemsvort (93,53%)
  • 1. Rege-Žan Pejdž (93,65%)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)


Ko je Rege-Žan Pejdž?


Popularni britanski glumac Rege-Žan Pejdž (34) skrenuo je pažnju svetske publike na sebe ulogom u seriji "Bridgerton" 2020. godine, gde je imao više eksplicitnih scena i postao miljenik dama.

 

Rođen je u Londonu 1988. godine, a u svet glume ušao je još kao dete, kada je 2001. godine igrao u seriji Gimme6. Sve vreme je radio vredno, ali je pravi proboj doživeo tek s pomenutom serijom.

 

Šuška se da je on jedan od kandidata za ulogu Džejmsa Bonda, a u tome mu svakako pomaže status lepotana kog žene obožavaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)


Ipak, ova popularnost među damama ume i da mu napravi probleme – on je u višegodišnjoj srećnoj vezi s kopirajterkom Emili Braun, koju gotovo da krije od javnosti. U retkim prilikama kada su se pojavili zajedno na holivudskim događajima, devojka Rege-Žana morala je da čita uvrede na svoj račun na društvenim mrežama, a obožavateljke njenog dragoj joj zameraju što nije lepša i što se ne oblači zanimljivije.


Emili se možda ne uklapa u holivudske standarde i nije tipična lepotica kakvu viđamo na crvenom tepihu, ali svojim kvalitetima je uspela da skrene pažnju poznatog glumca na vrhuncu njegove popularnosti.

 

1 / 5 Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ona godinama radi kao kopirajterka za poznate svetske brendove, a obično se kloni javnosti, pa nema čak ni profile na društvenim mrežama. Svojevremeno su mediji pisali o tome da ona igra fudbal za humanitarnu organizaciju "Fudbal bez granica", čiji je cilj da iskoristi popularnost ovog sporta u edukaciji mladih ljudi.

 

S Regeom je počela da se viđa početkom 2021. godine, prvi put su uhvaćeni nedugo potom, a paparaci ih veoma retko viđaju zajedno.

 

Par obično zajedno posećuje okupljanja slavnih, ali Emili uglavnom ne vidimo da pozira foto-reporterima već samo prođe i sačeka svog dečka dok on završi ovaj deo svog posla i odbija da daje izjave. Ni sam Pejdž nije komentarisao njihovu vezu, niti otkrivao previše detalja, ali u skoro svakoj prilici u kojoj ga vidimo drži Emilinu ruku u svojoj.

 

 

makonda-tracker