dobro ga pogledajte

Po potrebi – i nenadmašan FRAJER i nežna DAMA: N-I-K-A-D nećete pogoditi ko je glumac na ovoj fotografiji

0

Dok se mnogi pitaju kako je moguće da čovek optužen za fizičko, se*sualno i psihičko zlostavljanje i dalje radi, on se pravi da se ništa ne dešava i iznenadio je najvećom transformacijom do sad

Glumac Šaja Labaf obučen kao žena
Glumac Šaja Labaf obučen kao ženafoto: OG-MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Holivudski glumac Šaja Labaf (36) još od malih nogu učestvuje u nekim od najgledanijih projekata i više puta nam je pokazao svoj beskrajni glumački dar.

 

Ipak, fotografije sa snimanja njegovog najnovijeg filma iznenadile su publiku, budući da je pokazao da je spreman za sasvim neočekivane transformacije – i da i te kako ume da iznese!


On je pre nekoliko večeri uslikan u Atlantni, u saveznoj američkoj državi Džordžiji, gde je snimao scene za Megalopolis, novi film Frensisa Forda Kopole.

 

Glumac Šaja Labaf obučen kao žena u novom filmu Frensisa Forda Kopole
Glumac Šaja Labaf obučen kao žena u novom filmu Frensisa Forda Kopolefoto: OG-MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šaja, poznat po nešto muževnijem izgledu, pojavio se u dekoltiranoj beloj haljini koja ističe noge i ima lepršav plašt.

 

Ona je, očito, inspirisana prikazima antičkih boginja, a taj utisak pojačavaju ogromni zlatni pojas, aksesoar za glavu i nakit. Labaf je nosio i zlatnožutu torbicu, kao i zlatne sandale s visokim potpeticama, a uz to je bio i našminkan, dok mu je kosa bila zalizana oko lica, onako kako su je nosile lepotice iz starog doba Holivuda.

Mnogi su, inače, iznenađeni što Šaja Labaf nastavlja nesmetano da radi s najvećim holivudskim imenima nakon niza skandala u kojima se našao proteklih godina.

 

Najveći je, nesumnjivo, njegov sukob s bivšoj devojkom i poznatom pevačicom FKA Tvigs, koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje i nasilje, da joj je svesno preneo polnu bolest, da se vozio gradom pucajući u pse usred noći...

 

Podsetite se kako Šaja Labaf inače izgleda.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/WARREN TODA

 

 

 

makonda-tracker