retko izlazi iz kuće

Krišom uslikana nekada NAJLEPŠA ŽENA SVETA: Zbog zgodnog glumca i porodice se odrekla karijere i slave, a danas...

0

Pre nego što je srela njega, nije ni pomišljala da postane majka. Međutim, između glumaca je planula takva ljubav da je ona okrenula leđa Holivudu i stavila porodicu na prvo mesto.

Eva Mendez napušta spa centar u Sidneju u novembru 2022.
Eva Mendez napušta spa centar u Sidneju u novembru 2022.foto: Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica kubanskog porekla Eva Mendez (48) godinama je važila za jednu od najatraktivnijih poznatih žena, ne samo u Holivudu već na svetu.


Međutim, zbog porodice se povukla iz glume i, uopšte, javnosti, te je izuzetno retko viđamo, a i paparaci nam retko pruže priliku da vidimo poznatu lepoticu.

 

Ipak, nedavno su uspeli da je "uhvate" u Sidneju, dok je izlazila iz spa centra.


Eva je za ovu priliku odabrala udoban stajling, sastavljen od duge haljine za svaki dan, preko koje je obukla laganu belu košulju, a nosila je predimenzioniranu žutu torbu i naočare za sunce.

 

1 / 4 Foto: Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Iako se nije video deo njenog lica, Eva na prvi pogled izgleda apsolutno božanstveno, kako nas je i navikla tokom svojih glumačkih dana.


Podsetimo, Eva Mendez je od 2011. godine u ljubavi s glumcem Rajanom Goslingom, kog je upoznala na setu filma "Kuća iza borova". Par je 2014. i 2016. godine dobio ćerke Esmeraldu (8) i Amadu (6), a odmah nakon što je prvi put zatrudnela Eva se povukla iz javnosti i rešila da se maksimalno posveti porodici.

 

Eva Mendez i Rajan Gosling na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u septembru 2012. godine
Eva Mendez i Rajan Gosling na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u septembru 2012. godinefoto: EPA/WARREN TODA

Ono što ljudi ne znaju jeste da ja zaista uživam da budem kod kuće. Umesto da se slikam po crvenom tepihu, obožavam da provodim vreme sa svojim devojčicama kod kuće – rekla je Eva u jednom intervjuu, potvrdivši tako da je zbog porodice zapostavila karijeru, o čemu se ranije samo spekulisalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Nakon što su se nedavno pojavile glasine da su se Rajan Gosling i Eva Mendez venčali u tajnosti, ona je to na neki način potvrdila u Australiji. Porodica već neko vreme boravi u Sidneju, gde Gosling snima novi film, a Eva se zahvalila svima koji su ljubazni i gostoprimljiivi prema "njenom mužu i njoj".


Ona je u jednom nedavnom razgovoru za medije istkala da joj majčinstvo nije bilo ni na kraj pameti pre nego što se zaljubila u Rajana Goslinga. Međutim, nakon što je između njih planula ljubav, glumci su poželeli da dobiju potomstvo, pa je Eva rodila prvu ćerku asa 40, a drugu sa 42 godine.


Kako danas kaže, nije bilo lako privići se na novu ulogu, koja joj je iz korena promenila svakodnevicu.

 

Glumica Eva Mendez u jednom od retkih javnih pojavljivanja proteklih godina
Glumica Eva Mendez u jednom od retkih javnih pojavljivanja proteklih godinafoto: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia

Roditeljstvo je promenilo moj život. Trebalo je to preživeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako opet počinjem da se osećam kao osoba koje ima svoje ja – istakla je lepa glumica 2020. za Women's Health.


Nedavno je Eva Mendez otkrila da je spremna za povratak u Holivud, ali pod određenim uslovima. Ona danas sve bira imajući u vidu svoju porodicu, pa tako nema nameru da radi bilo šta što deci daje loš primer ili nije prikladno njihovom uzrastu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)


Imam vrlo kratku listu stvari koje ću raditi – istakla je Eva tokom gostovanja u emisiji The View. – Pre dece, radila bih neki projekat ako bi bio zabavan, ali sada neću raditi ništa što ima nasilje i seksualnost.


Ona je istakla da bi volela da dobije takvu ponudu.


Nadam se. Ali mora da bude lepo i čisto – rekla je Eva i na opasku Vupi Goldberg da bi to mogao da bude "Diznijev" projekat dodala: – Dizni! Savršeno!


Poslednja uloga Eve Mendez bila je u filmu "Izgubljena reka" 2014, a poslednju glavnu ulogu igrala je 2012. u drami "Devojka u razvoju".

 

 

 

makonda-tracker