IZNENADIĆETE SE

JEDAN POZNATI PAR BIO DRZAK, DRUGI ODUŠEVIO LJUBAZNOŠĆU! Bivša konobarica ispričala kakve su ZAPRAVO svetske zvezde

0

Eni Bond, devojka koja je nekada davno radila u jednom losanđeleskom restoranu, podelila je na Tik Toku svoja iskustva sa slavnima, a njene priče privukle su mnogo pažnje na ovoj mreži

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok je radila kao konobarica u poznatom restoranu, komičarka Eni je imala priliku da svakodnevno viđa najpoznatije ljude planete. Budući da se u svakodnevnim situacijama kao što su susreti s konobarima vrlo lako pokaže pravi karakter, neki od slavnih glumaca i pevača pokazali su se kao sasvim obični ljudi, ali bilo je i onih za koje Eni nije mislila da su nadmeni i drski, a upravo su takvi!


Ona je podelila nekoliko snimaka na Tik Toku u kojima je pričala o svojim iskustvima sa slavnima, a oni su privukli mnogo pažnje. Šta je to tačno Eni doživela?

 


Njena prva objava pregledana je više od 1,7 miliona puta, a ova bivša konobarica je u njoj ispričala da su glumci Rajan Gosling i Eva Mendez došli s decom i bili vrlo opušteni, ljubazni i da bi im, kada bi ocenjivala njihovo ponašanje na skali do 10, dala ocenu 11. S druge strane, glumica Lesli Man i režiser i producent Džad Apatou su ranije bili vrlo simpatični Eni i želela je da joj se dopadnu, ali se ispostavilo da su zapravo vrlo neprijatni ljudi.


Možda im je samo bio loš dan — istakla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leslie Mann (@lesliemann)

 

Kako je rekla, Lejdi Gaga je upamtila svačije ime, bila je izuzetno ljubazna prema svima, a Eni je opisuje kao "boginju", kao i glumica Ana Faris, za koju je Eni objasnila da se ponaša kao "najbolja osoba na planeti".

 

Ana Faris
foto: Profimedia

Oduševili su je i Kijanu Rivs i Dru Barimor, kao i Emilija Klark iz "Igre prestola". Glumac Idriz Elba je, na njeno iznenađenje, uživo izgledao još privlačnije nego inače i bio je ljubazan, pun smaopouzdanja i vrlo opušten, ali nije ga usluživala lično pa ne zna je li velikodušan s napojnicama.

 

Idris Elba
foto: Profimedia

Oskarovka Lora Dern našla je vremena za sve koji su želeli da popričaju s njom, dok je Ketrin Voterston iz serijala "Fantastične zveri" bila neprijatna i izgledala je kao da bi joj bilo draže da njena konobarica ne postoji.

 

Deni Devito
foto: Profimedia

Kao najbolji pokazao se Deni Devito, koji je divan, skroman, ostavlja velike napojnice, naručuje za ceo sto...


 

 

makonda-tracker