igri nikad kraja

INAČE ČUVA PRIVATNOST, ALI NIJE MOGLA DA ODOLI: Eva Mendez podelila urnebesan trenutak iz porodičnog doma

0


Jedna od najlepših žena Holivuda svoj privatni i porodični život čuva daleko od očiju javnosti, ali postoje trenuci koje — kao svaka mama — jednostavno mora da podeli

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Eva Mendez (47) pre nekoliko godina je rekla "zbogom" Holivudu kako bi se posvetila ćerkama Esmeraldi (6) i Amandi (4), koje je dobila s kolegom Rajanom Goslingom (40).


Ona dan provodi uživajući u društvu svojih mezimica i igri s njima, a sada je otkrila i da im ponekad posluži kao — slikarsko platno!

 


Eva je, naime, na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala nakon što je bojila sa ćerkama i na kojoj vidimo da je ona prekrivena plavom i ružičastom bojom.


Moje klinke su mi ovo uradile. Ponovo. Od glave do pete. Pretpostavljam da, kad ne znate šta ćete, treba da budete njihovo platno — našalila se Eva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)


Glumica i Gosling su se upoznali 2011. godine, dok su snimali indi film "Kuća iza borova" i vrlo brzo su stupili u vezu. Od tada su nerazdvojni, a glumica je nedavno pričala o tome kako se odrekla vrlo uspešne karijere kako bi se posvetila porodici.
 

 

makonda-tracker