(foto)

Amal su sigurno zaklecala kolena! Džordž Kluni podsetio zašto je i u 62. godini jedan od najpoželjnijih na planeti

0

Neki drugi muškarac ovo možda ne bi ni primetio, ali Džordž Kluni sve prati i uvek je tu da priskoči u pomoć

foto: EPA-EFE/Ron Sachs / POOL
foto: EPA-EFE/Ron Sachs / POOL

Glumac Džordž Kluni i njegova supruga i advokatica specializovana za ljudska prava Amal Kluni u svakoj prilici su najzapaženije poznate ličnosti, čak i na gala skupovima na kojima im društvo prave najveće zvezde.


Tako je bilo i na dodeli godišnjih nagrada Kenedi centra u Vašingtonu, gde su Džordž i Amal prošetali crvenim tepihom uobičajeno elegantni. Glumac je odabrao klasično crno odelo s belom košuljom i crnom leptir-mašnom, dok je njegova draga izgledala spektakularno u još jednoj bajkovitoj toaleti.

 

Ovog puta Amal je ponela crvenu kreaciju koja je pripijen uz telo, dok se od kukova širi, okriva ramena, a ispod njih se pruža raskošni plašt sa šlepom koji ju je pratio dok je hodala. Savršen spoj uz elegantne crvene cipele sa visokim štiklama i crvenu clutch tašnicu, ali ne baš zgodno izdanje ako vam tim asistenata nije pri ruci.

 

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: EPA-EFE/Ron Sachs / POOL

Naime, dok je pozirala okupljenim foto-reporterima, Amal je doživela manju "nezgodu": u jednom momentu, šlep se upetljao, a kako je vrlo dugačak, advokatica ništa nije mogla da učini. Srećom, njen suprug Džordž rešio je da na minut bude njen stilista, te je brže-bolje namestio šlep i Amal je mogla da nastavi da pozira i pokaže sav svoj glamur.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Ron Sachs / POOL


Kakav džentlmen, zar ne?

 

 

makonda-tracker