(FOTO)

Vredi preko 100 miliona dolara, a tu je ugostio i Baraka Obamu: Zavirite u unutrašnjost italijanske vile Džordža Klunija

0

Holivudski zavodnik Džordž Kluni poseduje jednu od najluksuznijih nekretnina na jezeru Komo u Italiji.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džordž i Amal Kluni sve slobodno vreme vole da provode u Italiji na jezeru Komo gde poseduju raskošnu vilu u kojoj su ugostili brojne poznate ličnosti.

 

Luksuzna vila Oleandra u njihovom vlasništvu vredna je preko 100 miliona dolara. Ova građevina datira još iz 18 veka, a kada ju je glumac kupio 2002. godine, njena cena je bila 7 miliona dolara.

Poseduje 25 spavaćih soba, teniski teren, uređen vrt, bazen, teretanu i pozorište. Zapravo, ova italijanska vila je i mesto gde su su upoznali Džordž i Amal. 

Raskošni enterijer, ali i eksterijer čine da svako ko pogleda i na fotografijama vilu Oleandru, ostane bez daha. Poznato je da je slavni Kluni ovde ugostio Baraka Obamu i njegovu suprugu, princa Harija, Megan Markl, Dženifer Aniston i Meta Dejmona.

Pored prijatelja i visokih zvaničnika, ova kuća je bila i na meti provalnika, pa je tako jedne godine uhapšen rumunski državljanin koji je najpre provalio u podrum, a zatim pokušao i na glavni ulaz.

makonda-tracker