prefinjeno

Nova frizura Amal Kluni očarala žene širom sveta: Oduševljenje joj se vidi na licu - izgleda bar 10 godina mlađe (FOTO)

1

Kada je frizura u pitanju zimi se obično nose tamnije najanse, ali lepa supruga Džordža Klunija odlučila je da još jednom pokaže da nije rob navika i da je uvek spremna na nove izazove 

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Advokatica i aktivistkinja za ljudska prava Amal Kluni odlučila je da uzdrma javnost svojim novim izgledom.

 

Ona je svoju tamnu kosu prošarala sa nekoliko svetlijih pramenova i pokazala da zima nije rezervisana samo za tamnije tonove.

 

 

Njena dobro poznata i prepoznatljiva boja kose, koji mnogi porede sa bojom espresa sada izgleda drugačije.

 

U objavi koju je njen frizer Dimitris postavio na društvenim mrežama mogli smo da vidimo da je lepa brineta donekle promenila svoj izgled.

 

Zapravo ona je time što je izvukla nekoliko svetlijih pramenova postigla dodatni sjaj kose i dala joj potpuno drugačiju dimenziju.

 

 

Odmah nakon objave počeli su da se nižu komentari oduševljenih pratilaca. I nije samo Amal ta koja je odlučila da se poigra sa svojom kosom ove zime.

 

Čuvena plavuša Sidni Svini dugo je bila brineta, a onda je prešla u plavuše. Ipak, kako su braon tonovi ponovo apsolutni in i ona se vratila se svojoj prvobitnoj tamnijoj boji kose.

 

 

I tu nije kraj spisku lepotica koje su u poslednje vreme menjale svoju boju kose. Među njima se nalazi i Margo Robi koja je iz zlatno žute prešla u svetlo braon nijansu.

 

 

Da li vam se više dopada kako su izgledale ranije ili sada?

 

 

makonda-tracker