(anketa)

Putin i rat u Ukrajini su česte teme u njihovom domu: Izjava ponosne mame Amal Kluni u koju malo ko veruje

0

Supruga Džordža Klunija sve je iznenadila tvrdnjom o tome o čemu brine njen petogodišnji sin

foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Poznata advokatica specijalizovana za ljudska prava Amal Kluni od 2014. godine je u braku s glumcem Džordžom Klunijem, s kojim ima dvoje dece – blizance Aleksandera i Elu (5).


Par retko priča u javnosti o svojim mališanima, a sada je Amal napravila izuzetak i otkrila interesantan detalj.


Tokom razgovora s nekadašnjom američkom prvom damom Mišel Obamom i poslovnom ženom Melindom Gejts, bivšom suprugom Bila Gejtsa, na jednom panelu, ona je otkrila da su njena deca "prava pokretačka sila" iza njenog rada u Klunijevoj fondaciji za pravdu.

 

Amal je ispričala i da njena deca nisu u korak s najnovijim dešavanjima u svetu, ali da je maleni Aleksander obratio pažnju na majčin posao i upućen je u rat u Ukrajini.

 

1 / 7 Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Moj sin je pre neki dan nacrtao zatvor i rekao: "Putin bi trebalo da bude ovde" – ispričala je Amal. – Razmišljam o tome kako će za koju godinu, kada više ne budu petogodišnjaci početi da saznaju o ovim problemima o kojima razgovoramo i o tome šta se dešava u svetu. Znate, kada nas pitaju "Šta ste vi uradili povodom ovoga?", "Šta ste vi rekli o tome?"... Brinem o tome šta će biti moj odgovor i nadam se da će biti dobar.


Ova Amalina izjava privukla je mnogo pažnje na društvenoj mreži Tviter, gde korisnici uglavnom tvrde da advokatica ne govori istinu i pokušava svog sina da predstavi naprednijim i upućenijim nego što zapravo jeste.

 

Amal Kluni
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Kad sam ja imao pet godina, bio sam u nedoumici oko toga kako kornjača može da pobedi zeca u trci", "Ma, sve joj verujem", "Brinem šta se nalazi u jezeru Komo kad je ovo dete ovakvo", "Nije se desilo", "Moj sin je nacrtao svoj stomak i rekao da pica treba da bude tu", "Amal, sin ti je smarač"...


Amal i Džordž Kluni su i ranije bili na meti sličnih kritika, nakon što je glumac tvrdio da njegova deca tečno govore italijanski, pa ih supruga i on ne razumeju.

 

 

 

makonda-tracker