surovo

"Oslobodila se svog četvrtog deteta": Izvor otkrio kako se Dženifer Garner oseća nakon venčanja Bena Afleka

0

Kako se piše, ona je uvek bila uz svog bivšeg muža, ali...

foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica Dženifer Garner oduvek je u svemu podržavala svog bivšeg muža Bena Afleka. Holivudska zvezda je godinama bila uz Afleka, uprkos njihovom razvodu 2017. nakon 12 godina braka.

 

Podsetimo da je ona naterala Afleka ode na rehabilitaciju u avgustu 2018. zbog zavisnosti od alkohola, pa ga je čak ona odvezla na kliniku. Uprkos svemu, glumica ipak nije bila pozvana na Benovu svadbu. 

 

 

— Siguran sam da je oduševljena što se oslobodila svog četvrtog deteta —  rekao je izvor koji poznaje i Bena i Garnerovu, govoreći o svemu što je glumica uradila za svog bivšeg.

 

Deca bivšeg para Violet, Serafina i Samuel bili su prisutni na venčanju njihovog tate i pevačice Dženifer Lopez. Insajderi su za Page Six rekli da nije jasno da li je Garner uopšte bila pozvana.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Piše se da je za vreme venčanja Garnerova viđena kako sa ocem i dečkom sedi u jednom restoranu, a nakon toga se fotografisala sa fanovima. Još jedan insajder koji poznaje holivudsku glumicu je za Page Six izjavio da je Garnerova uvek bila uz Bena sa kim god on bio. 

 

Dženifer Garner udala se za Afleka 2005. godine, godinu dana nakon što se razvela od glumca Skota Folija.

 

— Dženifer je odrasla sa roditeljima u srećnom braku, a i njene sestre su udate, tako da znam da je sigurno želela da njen brak uspe — kaže insajder. 

 

— Znam da će uprkos svemu Džen uvek brinuti o Benu. Sve što je ikada uradila pokazuje da je uvek tu za njega. Zajedno imaju troje dece i ona ga je volela svim srcem — rekao je izvor koji poznaje bivši par.

 

 

makonda-tracker