čik pogodite gde su!

Na jednoj od najlepših destinacija na svetu! Drugi medeni mesec Bena Afleka i Dženifer Lopez biće NEZABORAVAN

0

Nakon što su prvi medeni mesec proveli u Parizu, poznati par se vratio u Evropu i posle drugog venčanja

foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek započeli su u utorak svoj drugi medeni mesec vožnjom u gliseru.

 

Mladenci — koji su se u subotu venčali po drugi put — primećeni su kako krstare jezerom Komo kod obale Tremeca, dok su sedeli na zadnjem delu glisera. Dok su na prošlom medenom mesecu stalno bili u društvu dece, sada su sami, a na gliseru su viđeni samo još kapetan i kokapetan.

 

Dženifer Lopez (53) je nosila veliku, belu haljinu dugih rukava, a izgled je upotpunila odgovarajućom belom torbom i zlatnim dodacima. Ben Aflek (50) je, s druge strane, nosio plavu košulju dugih rukava, sa lanenim pantalonama i belim patikama. 

 

Uprkos ozbiljnom razgovoru, mladenci su jedno drugom uputili slatki poljubac pre nego što je filmski "Betmen" sa ljubavlju pogledao svoju novu mladu.

 

Istog dana, par je fotografisan na ručku u Grand Hotelu Tremeco na jezeru Komo.

Prema fotografijama do kojih je došao Dejli mejl, dobitnik Oskara je uhvaćen kako razgleda slike svoje neveste, koja je na njihov veliki dan promenila čak tri haljine.

 

Ben i Dženifer venčali su se u subotu 16. jula i uprkos zadivljujućoj proslavi, vikend nije prošao tako glatko kao što su se nadali.

 


Par je morao da požuri u bolnicu u petak nakon što je Aflekova mama pala sa doka na glumčevom imanju u Džordžiji i zahtevala je lekarsku pomoć. Na dan venčanja i neko od svatova je prevežen kolima hitne pomoći do bolnice.

 

Pre mesec dana, Lopez i Aflek su otputovali u Las Vegas i po drugi put stali na ludi kamen u Maloj beloj kapeli. Ubrzo nakon njihovog venčanja, fotografisani su na medenom mesecu u Parizu.

 

1 / 7 Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia, KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Sva njihova deca - uključujući Aflekovu Vajolet i Semjuela, kao i Eminog brata Maksa - bila su prisutna na ceremoniji.

 

(GLOSSY)

 

 

makonda-tracker