(FOTO)

Ovo nećete videti na Instagramu: Ben Aflek zabrinuo fanove izgledom nakon venčanja

0

Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se i drugi put na raskošnoj ceremoniji.

foto: L.Urman / Starface / Profimedia
foto: L.Urman / Starface / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek privlače pažnju na svakom koraku, a njihovo poslednje venčanje je bilo ispraćeno u celom svetu.

 

Nakon venčanja, Aflek se uputio na aerodtrom, a ono što možda prekida porodičnu idilu i baca sumnju na sve jeste njegov izgled koji su usnimili paparaci. Naime, mnogi su neprijatno iznenađeni jer Ben Aflek ne liči na sebe, odnosno podseća na one dane kad se borio sa alkoholizmom.

Poznato je da je, da bi uopšte bio sa Dženifer, morao da se posveti zdravom životu, a mnoge je pogodila i njegova izjava kad je ioptužio bivušu ženu Dženifer Garner da je zbog nje imao problem sa alkoholom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @inlovewithbenaffleck

 

- Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem… Ja sam se osećao zarobljeno - rekao je jednom.

 

Poslednje fotografije nas teraju da pomislimo da li se on to možda ponovoo vratio starom poroku i da li je sve u redu sa novopečenim supružnicima. Procenite sami kako vam na fotografijama izgleda Ben Aflek.

 

Podsetimo, makon što je par rekao sudbonosno "da" sredinom jula u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji, oni su priredili veliku i romantičnu proslavu svoje ljubavi na Aflekovom imanju u američkoj saveznoj državi Džordžiji.

 

 

makonda-tracker