bili su nerazdvojni

JESU LI DO KRAJA OSTALI — PRIJATELJI? Evo kako je moguće da se baš niko nije zaljubio na snimanju čuvene serije

0

Iako su približnih godina, između njih vlada neverovatna hemija i godinama su bili nerazdvojni i snimali ljubavne scene, glumci iz serije "Prijatelji" ostali su drugari decenijama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Serija "Prijatelji" emitovala se premijerno od 1994. do 2004. godine, odnosno punu deceniju. Za to vreme šestorka koju čine Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer, Met Leblank i Metju Peri nije se razdvajala: po ceo dan su bili zajedno na snimanjima, a družili su se i privatno.

 

Dženifer Aniston bila je kuma Kortni Koks, ali i ostali su ostali izuzetno bliski, pa su mnogi kao mantru ponavljali da je tajna uspeha serije to što su glumci uistinu prijatelji.


Mnogi su se pitali kako to da na setu nije bilo romantike, budući da je dobro poznato da su mnoge glumačke ljubavi rođene baš na snimanju serija. U intervjuu koji je muški deo ekipe dao nedavno, objašnjeno je da su imali pravilo da nema zaljubljivanja.

 


Imali smo pravilo, a to nam je svima bilo vrlo važno, da održimo prijateljstvo, da budemo prijatelji — rekao je Metju Peri i dodao da bi bilo kakvo zaljubljivanje moglo da bude čudno i da bi uništilo sve.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


Zato smo održavali prijateljstvo i svi smo postali dobri prijatelji. I danas smo stvarno dobri prijatelji. Održavamo to, mislim da je to veoma bitno — istakao je Peri.


Njegov kolega Dejvid Švimer dodao je da nisu želeli da ugroze svoje sjajne odnose i da je ovo pravilo bilo nešto što nije moralo da se govori, dok je Met Leblank istakao da je njihov odnos bio kao onaj kakav biste imali s bratom ili sestrom.


Na pitanje među kojim glumcima je, uprkos pravilu, vladala najveća hemija na snimanju, Leblank se našalio:


Između mene i Švimera verovatno.

 

 

makonda-tracker