presedan?

"Izvesna privlačnost postoji": Da li će Leonardo Dikaprio zbog poznate manekenke (27) prekršiti svoje pravilo?

1

Leonardo Dikaprio je raskinuo vezu sa Kamilom Morone i još jednom potvrdio glasine da ne želi da bude u vezi sa devojkom preko 25 godina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni holivudski glumac i zavodnik Leonardo Dikaprio može se pohvaliti bogatom karijerom i velikim uspehom kod žena. Poznato je da je Leo bio u vezama sa najvećim lepoticama, a njegovo pravilo da devojka mora da ima manje od 25 godina, sve više postaje jasno.

 

Nije mu trebalo mnogo vremena da preboli Kamilu, pa je uveliko počelo da se nagađa koja mlađa lepotica je sledeća Dikaprijeva meta. U pitanju je poznata manekenka sa kojom se glumac već nekoliko godina druži. Prema natpisima stranih medija, Leo i Điđi Hadid već neko vreme izlaze zajedno, a glumac je prilično zaintersovao za manekenku.

- Leo je fokusiran na Điđi, ali ona za sada nije pokazala interesovanje za njega. Oni su prijatelji i Điđi ne želi ništa romantično sa njim - tvrdi insajder za „Daily Mail", dok „InTouch" nastavlja o dinamici njihovog već postojećeg odnosa.

 

Điđi Hadid
foto: Instagram

- Poznaju se nekoliko godina, izvesna privlačnost svakako postoji. Ona je baš njegov tip, veoma je lepa, skromna - zaključio je izvor.

 

Điđi Hadid i Leonardo Dikaprio su i ranije viđeni u provodu i to u društvu Kendal Džener i Bele Hadid, a ostaje da sačekamo rasplet situacije i da li će Leo ovo druženje ipak podići na viši nivo. Obo bi bio i svojevrsni presedan, s obzirom da Điđi ima 27 godina, što direktno krši pravila koja holivduski glumac ima kad su devojke u pitanju.

 

 

makonda-tracker