ŠTA VI MISLITE?

"Kao pokretna livada": Šeron Stoun svojim modnim EKSPERIMENTOM razočarala sve one koji su voleli njen stil (FOTO)

0

Šeron Stoun je jedna od najvećih holivudskih diva koja često ume da iznenadi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šeron Stoun ima poseban stil odevanja i često zna da na crvenom tepihu ponese nešto za šta neko drugi ne bi imao hrabrosti.

 

Glumica je uvek originalna, a svojim šarmom i harizmom baca u senku sve što je obukla, pa joj se u tom slučaju oprašta skupoceni komad garderobe koji je, po mnogim mišljenjima, veliki promašaj.

Naime, Šeron je uslikana kako šeta Beverli Hilsom u naizgled običnoj i ležernoj kombinaciji. Kako je ona zaštitno lice modne kuće Dolce & Gabbana, od glave do pete je bila odevena u njihiov brend. Slavna glumica je imala iscepane farmerke, salonke, belu majicu i spornu jaknu.

 

Sve bi izgledalo odlično da Šeron nije obukla oversized šarenu jaknu koju je nosila na još jednom pojavljivanju u Italiji, samo ju je tad kombinovala sa letnjom haljinom, a ovog puta je imala topliju odevnu kombinaciju.

 

1 / 3 Foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Predimenzionirana jakna sa upadljivim cvetnim printom je, kako neki kažu, previše napadna i upada u oči, pritom njene dimenzije su "progutale" glumicu.

 

Ljubitelji modnih eksperimenata su oduševljeni glumičinom pojavom baš zato što vole poigravanje oblicima i smatraju široke stvari prelepim u bilo kakvoj kombinaciji. Lepota je u očima posmatrača i svako ima pravo na svoj lični odabir, a kakvo je vaše mišljenje, da li biste poneli jednu ovakvu jaknu?

 

 

makonda-tracker