burno reagovao

"Hvala što skupljaš moje ostatke!" Majka poznate lepotice u vezi s mladim reperom, a otac ih provocira

0

Nakon što se reper pojavio sa 16 godina starijom ženom, njen bivši suprug imao je šta da kaže

foto: imageSPACE / ddp USA / Profimedia
foto: imageSPACE / ddp USA / Profimedia

Na dodeli MTV VMA nagrada, koja je održana u Nju Džerziju minulog vikenda, imali smo priliku da vidimo veliki broj poznatihličnosti, a među njima se našao i mladi reper Jang Grejvi (26).


Miljenik ženskog dela publike na crni tepih stigao je u društvu svoje nove devojke – Šeri Nikol Isterling (42), koja je majka influenserke Adison Rej (21).

 

Magazin "Forbs" nedavno je proglasio Adison osobom koja najviše na svetu zarađuje od Tik Toka, a okušala se i kao pevačica i glumica.

 

Ipak, Jang Grejviju je od Adison bila zanimljivija njena majka, koju je sve vreme grlio pozirajući okupljenim foto-reporterima, a tada je otkrio i zašto mu se dopadaju starije žene.


One su iskusnije. Voleo bih to da kažem, one zaslužuju više pažnje – rekao je reper za ET.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sheri Nicole (@sherinicole)


Jang Grejvi je, inače, više puta pričao o tome da preferira starije žene, a svojevremeno je objavio pesmu "Betty", u čast glumici Beti Vajt, a tu je i njegov hit "Marta Stjuart", posvećen TV i kulinarskoj zvezdi Marti Stjuart (81).


Primetio sam da ljudi više obraćaju pažnju na žene koje se karakterišu kao MILF otkako ja objavljujem muziku – rekao je reper, dok je Šeri dodala: – On je vrlo zdrav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yung Gravy (@yunggravy)


Nakon što su svet obišle njihove fotografije s dodele MTV VMA nagrada, oglasio se i Monti Lopez, otac Adison Rej i Šerin bivši suprug, koji je na Instagramu podelio svoj golišavi selfi i poručio:


Ne dotiče me! Hvala ti, Jang Grejvi, što skupljaš moje ostatke! Radije bih provodio vreme sa svojom ćerkom i dvoje unučadi koje me je Šeri Nikol naterala da ostavim dok su bili mali kako bih bio s njom. Nikad ne dozvolite ženi da vas tera da birate između nje i deteta.

 

Monti Lopez
foto: Instagram

 

makonda-tracker