izgleda fantastično

Monohromatsku kombinaciju je "razbila" torbom koja je zaludela sve žene: Džej Lo stajlingom paralisala Los Anđeles

3

Dženifer Lopez i Ben Aflek vratili su se iz Pariza sa medenog meseca, ali i sa aktivnog odmora na ostrvu Kapri u Italiji.

foto: Instagram
foto: Instagram

Dženifer Lopez uvek ima savršena modna izdanja, a ovog puta je nasmejano pozirala paparacima u svojoj efektnoj beloj kombinaciji, a jedan detalj je privalčio najviše pažnje.

 

Džej Lo je nepogrešiva, latino diva naposto zna kako da iznese svaki komad garederobe, a uz pomoć malih trikova sakriva sve nedostatke i nesavršenosti. Ovog puta častila nas je monohromatskom kombinacijom koju je razbila popularnim "cegerom za pijacu". Jedina razlika između našeg i cegera Džej Lo je u ceni. Naime, ovaj sa potpisom Kristijana Diora košta neverovatnih 3.350 dolara.

Ovakve torbe su postale simbol prestiža i jedan od najpopularnijih modela u svetu Holivuda, ali ni ostatak Dženiferinog stajlinga nije loš. Latino diva je bila u dugim belim pantalonama sa širokim nogavicama i kratkoj beloj košulji koja je išla tačno do pojasa. Celu kombinaciju Lopez je uklopila sa sportskim patikama i tako zaokružila svoju sportsku eleganciju.

 

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ovo je odlična ideja za opuštenu šetnju gradom ukoliko zanemarimo skupocenu torbu, lako je za kopiranje, a Džej Lo je uvek lepa, šta god da obuče.

 

Podsetimo, na medenom mesecu, društvo su im pravili Dženiferini blizanci iz braka sa Markom Entonijem i dve Aflekove ćerke koje je dobio u braku sa Dženifer Garner.

 

 

makonda-tracker