da li ste znali?

Devojčice su je obožavale u poznatoj seriji: Ona je holivudska glumica SRPSKOG POREKLA i druži se sa Megan Markl

0

Ona je najpoznatija domaćoj javnosti po ulozi Spenser Hejstings u seriji Slatke male lažljivice, a malo se zna o njenom srpskom poreklu.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Holivudska glumica srpskog porekla koja je prisustvovala venčanju princa Harija i Megan Markl, Trojan Belisario, otkrila je kako je imala veliku anksioznost pred taj događaj.

 

Trojan ima srpsko poreklo preko oca Donalda koji je pola Srbin, a pola Italijan. On je inače tvorac serija „Magnum, P.I.“, „Quantum Leap“ i „NCIS“.

Kako je glumica dobila pozivnicu za kraljevsko venčanje?

 

Naime, njen suprug Patrik Džej Adams je glumio sa Megan Markl u popularnoj seriji Suits, pa je tako ovaj par dobio pozivnicu za događaj koji je pratio ceo svet. Trojan je tada bila trudna, a to joj je dodatno otežavalo pripreme vezane za veliko venčanje Harija i Megan na kom je želela da sakrije svoju trudnoću.

Upravo zbog toga je dobila "ekstremnu anksioznost", a kako je sama rekla, nije mogla da pronađe šta će da obuče za to venčanje i to je za nju bila "prava noćna mora".

Slatka mala lažljivica je na kraju zablistala u haljini sa naborima na stomaku, uspela je da sakrije svoju trudnoću, a prvo dete, devojčicu Auroru, dobila je u oktrobru 2018. godine.

 

makonda-tracker