DA LI JE ISTINA?

Pričalo se da jedno drugom piju krv, ali to izgleda nije dovoljno: Raskinuli Megan Foks i Mašin Gan Keli?

0

Megan Foks svojom pojavom i postupcima ne prestaje da intrigira javnost.

foto: B4859 / Avalon / Profimedia
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Megan Foks i Mašin Gan Keli su se ritualno verili, a cela njihova veza podseća na specifičan obred koji mnogima nije jasan, međutim, oni ne obraćaju pažnju na druge.

 

Sada, njihovi fanovi sumnjaju da je došlo do raskida između ovog kontroverzog para, a sve to samo zbog jednog znaka. Naime, Megan redovno objavljuje zajedničke trenutke na Instagramu, a u poslednje vreme ona uopšte ne govori o svom vereniku. Naprotiv, fanovi smatraju da ona objavljuje fotografije kakve priliče slobodnim devojkama i sve to je dodatno podgrejalo sumnje.

Podsetimo, Megan Foks je šokirala javnost brojnim postupcima otkad je u vezi sa reperom, a poznato je i da stalno ističe kako ga je ona manifestovala i stvorila.

 

- On je moj fizički tip koji bukvalno manifestujem od svoje četvrte godine. Takođe, ja sam četiri godine starija od njega. Dakle, mislim da sam ga ja stvorila. Moje misli i namere su ga oblikovale u osobu koja je. Ko zna kako bi izgledao ili ko bi bio da nije bilo mene - rekla je Megan.

 

1 / 10 Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

 

Oni su čak i pili krv jedno drugom, doslovno, a ova holivudska diva je bila na meti zlih komentara i zbog načina na koji vaspitava decu. Naime, jednom je i priznala kako njen sin trpi zlostavljanje jer mu dozvoljava da se oblači kao devojčica, ona inače ohrabruje sinove da nose haljinice, te da se izraze kroz odeću.

 

 

makonda-tracker