(FOTO)

Odrekla se svog ZAŠTITNOG ZNAKA: Megan Foks se ofarbala da bi se uklopila uz stajling svog verenika

0

Megan Foks i njen verenik Mašin Gan Keli privlače pažnju gde god da se pojave, a ovog puta, na premijeri njegovog filma Život u ružičastom poznati  par je prosto zaasenio.

foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia
foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Megan Foks je privlačna crnka i najlepša žena Holivuda, ali sada se odrekla svog zaštitnog znaka i šokirala sve.

 

Već smo navikli da nas ovaj ekscentrični par iznenađuje, a slavna Megan se sada uklopila u naziv dokumentarca svog verenika i od glave do pete bila u ružičastom.

 

Ona je zbog modnog usklađivanja sa reperom odlučila i da čak ofarba svoju dugu crnu kosu koja joj je zaštitini znak, te je sad u roze nijansi koja joj svakako ne stoji loše.

Holivudska lepotica je obukla kratku roze haljinu koja je prilično jednostavna i roze sandale na vezivanje, dok je njen takođe bio u ovim nijansama, a i on je imao roze boju kose.

 

Podsetimo, otkad su otpočeli vezu, Megan Foks i Mašin Gan Keli su u centru pažnje zbog svojih bizarnih odluka i poteza, pa je, između ostalog, glumica jednom izjavila kako ga je zapravo ona stvorila jer ga je manifestovala od svoj četvrte godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

- On je moj fizički tip koji bukvalno manifestujem od svoje četvrte godine. Takođe, ja sam četiri godine starija od njega. Dakle, mislim da sam ga ja stvorila. Moje misli i namere su ga oblikovale u osobu koja je. Ko zna kako bi izgledao ili ko bi bio da nije bilo mene - rekla je Megan tad.

 

Još jedan postupak koji je zaintrigirao, ali i šokirao jeste kada su pil krv jedno drugog u ritualne svrhe.

 

 

makonda-tracker