tužno

Ljubitelji horora je dobro znaju: Holivudska glumica preminula nakon 2 godine duge borbe sa opakom bolešću

0

Američka glumica Robin Grigs preminula je u 49. godine nakon borbe sa opakom bolešću.

foto: Steven Bergman / AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Steven Bergman / AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Robin Grigs je bila glumica koju smo najviše pamtili po sapunicama. Bila je Stefani Hobart u "One Life to Live" (Jedan život), a zatim je glumila Megi Kori u "Another world" (Drugi svet). Ipak, 1995. godine je rešila da napusti serije.

 

Glumica se potom oprobala u horor-filmovima, a pre toga je igrala i u dečijim predstavama. Malo je poznato da je čak izdala i svoj album Love’s Young Nightmare 2004. godine.

Vest da je preminula objavljena je na njenoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

- Pozdrav svima, sa velikom žalošću vas obaveštavam da je Robin preminula. Međutim, ona više ne pati, a volela bi da to upamtimo i da je pamtimo samo po lepim stvarima. Nikada neću zaboraviti koliko je ona bila otvorena i koliko je želela da podeli svoju priču, kao i to da je prihvatila moju pomoć da je ispriča. Želela je da pomogne ljudima i pusti glas o onome što joj se dešava. Bila mi je čast što sam deo toga. Počivaj u miru, moj prijatelju, volim te i nasmejem se kad pomislim na tebe.

 

Robin Grigs
foto: Steven Bergman / AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Od 2013. je bila u braku s Majklom Vajlijem, a sa rakom grlića materice se borila pune dve godine. U februaru je započela imunoterapiju, ali je kasnije objavila da ima četiri nova tumora, te da mora da se vrati na hemioterapiju. Robin Grigs će ostati upamćena i po tome što je svoju priču delila sa svima i stalno isticala značaj redovnog odlaska na preglede.

 

 

makonda-tracker