(FOTO)

DVE SPEKTAKULARNE VENČANICE + KAUBOJSKE ČIZME: Popularna pevačica se u 52. godini udala prelepo i odvažno stilizovana

0

Dok njene haljine potpisuje Vera Vang, pevačica je rešila da ih ne uklapa sa sandalama, već — čizmama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Gven Stefani (52) podelila je prve fotografije sa svog venčanja sa Blejkom Šeltonom. 

 

Pevačica i kantri pevač viđeni su kako se ljube na fotografijama, ali i kako se odvoze nakon ceremonije. Muzički par se venčao na Šeltonovom ranču u Oklahomi, i to u kapeli koju je on sam izgradio kako bi se venčao sa Gven. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AllNewsInc (@allnewsinc)

 

Gven Stefani nosila je venčanicu sa potpisom Vere Vang, šivenu specijalno za nju. Pevačica je sijala u šik venčanici od bele svila, dužine do poda, sa izraženim dekolteom i izrezom na leđima. Uz nju je nosila dugački prelepi veo sa zašivenim imenima Blejka, Gven, Kingstona, Zume i Apoloa, ali i dve bele ruže.

 

 

Međutim, to nije ni bilo sve, jer je Gven imala i drugu venčanicu, odnosno koktel-haljinu, koju je takođe dizajnirala Vera Vang.  U pitanju je mini-haljina od bele italijanske svile, optočena kristalima, ali i sa prelepim simbolima u vidu ručno šivenih ptica: dve ptice predstavljaju par, a tri ptičice Gveninu decu Kingstona, Zumu i Apoloa. Drugi veo je kraći i sa floralnim detaljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gwen stefani (@gwen.vogue)

 

Od nakita je odabrala zlatne bangle narukvice, sjajne minđuše i ogrlicu.

Konačno, obuća je bila ta od koje niko nije mogao da skine pogled – bele stiletto kaubojske čizme koje potpisuje brend Le Silla.

 

 

makonda-tracker