SVEMU DOĐE KRAJ

Njen život se pretvorio u PAKAO: Poznata pevačica ISKRENO o teškom periodu tokom RAZVODA

0

Keli Klarkson slavi 40. rođendan, a malo je reći za njen život da je buran...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Keli Klarkson je oduševila svet svojom pojavom u muzičkim takmičenjima, a dodatne simpatije je pokupila i znatno kasnije, čuvenom pesmom Because of you.

 

Zanimljivost je da ova pesma predstavlja opis njenog života, stihovi su jako emotivni, a sve govori o njenom odnosu sa ocem i turbulentnom razvodu njenih roditelja.

Keli nema nikakvu komunikaciju sa svojim ocem, što je ostavilo na nju velike posledice.

 

Ona je zvanično okončala svoju brakorazvodnu parnicu koja je trajala skoro dve godine.

 

Sada je i zvanično razvedena od Brendona Blekstoka sa kojim ima ćerku River Rouz i sina Remingtona Aleksandera. Par se dogovorio da deli starateljstvo nad decom, međutim, pošto će Keli živeti u Los Anđelesu, moraće da uplaćuje ogromne alimentacije.

Sud je odlučio i da pevačica mora da plaća bivšem suprugu izdržavanje od 115.000 dolara mesečno sve do 31. januara 2024. Keli nakon razvoda pripadaju kućni ljubimci, nekoliko auta među kojima je Porše Kajen. Brendon će uz novac dobiti i stoku s njihove farme među kojima su goveda i konji, pripadaju mu i neki automobili i nekoliko satova.

 

Ovo nije sve, Keli je u jednom trenutku tužio i bivši svekar tvrdeći da mu ona nije isplatila određene naknade za posao koji je obavio. Međutim, Keli je uzvratila protivtužbom.

Ona je jednom prilikom i javno govorila o razvodu i teškom periodu kroz koji prolazi.

 

- Užasno je. Postoji mnogo teških trenutaka tokom razvoda. Najteže mi je što su u to uključena deca - istakla je.

 

Podsetimo, pored svega ovoga, Keli je često bila na meti zbog svog izgleda. Kritikovali su je zbog viška kilograma, ali ona je rekla da je to ne zanima i da je bila najnesrećnija dok je bila mršava.

 

 

makonda-tracker