iskrena

Sva sreća pa postoji alimentacija: Bivša supruga Romana Abramoviča progovorila o razlogu svoje anonimnosti 11 godina nakon razvoda

0

Ne želi više da ćuti.

roman i irina abramovič
roman i irina abramovičfoto: Profimedia

Irina Abramovič, bivša stjuardesa kompanije Aeroflot, poznatija kao druga supruga ruskog oligarha, dala je svoj prvi intervju čak 11 godina nakon što se razvela od Romana Abramoviča. U svojoj ispovesti ispričala je kako joj je vera puno pomogla u životu, ali i da zahvaljujući alimentaciji i dalje može da živi poput ostalih bogataša i da putuje svetom, prenosi Stil.

 

Za Abramoviča se udala 1991. godine, ali i danas svoju privatnost pomno čuva. Niko ne zna kako to da se upravo sada odlučila dati intervju za rusko izdanje "Tatlera", a tekst je opremljen rečima: 'Ako i postoji idealan razvod, onda je to ovaj Romana i Irine Abramovič.'

 

Par se razveo 2007. godine, detalji njihove brakorazvodne parnice nikada nisu procurili, a bivši supružnici nakon toga nikada nisu jedno o drugome rekli ružnu reč u javnosti. Tokom 16 godina braka dobili su petoro dece, a dobri odnosi pokazali su se i time da su braća i sestre u idiličnim odnosima sa svojim polubratom i polusestrom, Aronom i Leom, koje je Abramovič dobio s trećom suprugom Dašom Žukovom.

 

Iako su je novinari saletali i nudili svakakve primamljive ponude, Irina ih je do sada sve pristojno odbijala, najviše zbog toga što joj je dosadilo da je se spominje kao 'bivšu suprugu Romana Abramoviča'. Danas 51-godišnjakinja s ponosom je progovorila o deci.

 

Tako je otkrila da je najstarija, 26-godišnja Ana, diplomirala filozofiju na Univerzitetu Kolumbija, godinu mlađi Arkadij uspjšan je biznismen, 21-godišnja Sofija zaljubljenica je u konje i vrlo uspješna jahačica, a završila je i "Royal Holloway University" u Londonu. 17-godišnja Arina završava koledž i namerava da studira zoologiju u Australiji, dok 16-godišnji Ilja pohađa školu u Londonu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker