šta vi mislite?

Malobrojni su je podržali: Ova mama je rekla na šta troši ALIMENTACIJU i internet je EKSPLODIRAO od besa (ANKETA)

0

Majka troje dece objavila je ovaj snimak na mreži Tik Tok očekujući sve osim besa s kojim se susrela

foto: Tik Tok
foto: Tik Tok

Mama Suzen Skot živi u Škotskoj sa svoje troje dece, a ona je veoma aktivna na društvenoj mreži Tik Tok, gde često deli zabavne video-klipove i simpatične porodične trenutke.


Jedan od novijih privukao je mnogo više pažnje nego što je Suzen očekivala.


Kad on ne želi da plaća alimentaciju, ali im ti daš broj njegovog osiguranja, pa sad plaća tvoju depilaciju intimne regije ― napisala je ona i zaplesala.

 

Ispod njenog snimka pojavilo se mnogo komentara u kojima se osuđuje Suzen, a jedan od onih koji su šokirani je i osoba koja kaže:


Glavni razlog za to što mnogi ne žele da plaćaju alimentaciju jeste to što neke žene razmišljaju ovako i decu smatraju načinom da dođu džeparca.


Pojedini su istakli da je ovim videom načinila štetu drugim majkama koje su u teškoj situaciji, a neki joj čak poručuju da nije zaslužila da ima decu.


S druge strane, ima i onih koji ističu da ako je žena ta koja izdržava decu i brine o njima ima pravo da porodični novac potroši i na sebe, što je pokrenulo interesantnu raspravu o tome na šta (ne) treba trošiti alimentaciju.

 


Suzen se i sama oglasila u komentarima nakon bure koju je podigao njen snimak i nakon što se on pojavio u više britanskih medija. Kako je istakla, ona je u srećnoj vezi sa ocem svoje dece i nikad nije primala alimentaciju, već je samo želela da se našali.

 

makonda-tracker