nemilosrdni

"Moj Bože, ŠTA JOJ SE DESILO?", "Zle devojke ne stare lepo!" Glumica se pojavila posle duže pauze i reakcije su BRUTALNE

0

Jedna od najlepših glumica sveta proteklih godina radi manje nego inače, pa je ne viđamo tako često

foto: RODEO DRIVE PRESS / Visual / Profimedia
foto: RODEO DRIVE PRESS / Visual / Profimedia

Američka glumica Ketrin Higl od početka karijere važi za jednu od najtraktivnijih žena u Holivudu.


Uloga dr Izi Stivens u seriji "Uvod u anatomiju" pružila joj je planetarnu popularnost, a sve je očarala ulogama u romantičnim komedijama "Zalomilo se", "Gola istina", "27 haljina", "Život kao takav"... Krasila je naslovnice nekih od najpopularnijih magazina na svetu, a dugo je njeno ime bilo redovno na listama najseksepilnijih žena planete.
 

Proteklih godina, Higlova radi nešto manje nego inače i posvećena je porodici, budući da je mama troje dece.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

U poslednje vreme je viđamo ređe nego ranije, a sada se pojavila nakon duže pauze i izazvala mnoštvo negativnih komentara.


Glumica je, naime, na Instagramu podelila snimak na kom pokazuje fanovima svoj garderober, koji zauzima poveći deo njene porodične vile. To je učinila, između ostalog, kako bi se zahvalila profesionalcima koji su joj doveli orman u red, a nije krila uzbuđenje što je konačno sve na svom mestu i dobro organizovano.

 

1 / 4 Foto: Instagram, katherineheigl


Međutim, reakcije na internetu nisu sjajne — pored opšteg zgražavanja zbog toga što se poznate ličnosti razmeću garderoberima većim od nečijeg stana, pažnju je privukao izgled Ketrin Higl.

 


"Dragi Bože, šta se desilo s njom?! Izgleda tako staromodno! Zar ona nije u četrdesetim?!", "Šta je uradila sa svojim licem?", "Izgleda kao da je u pitanju njena majka", "Otkad Ketrin Higl ima 65 godina", "Ovi fileri, ova bapska frizura, ovaj stajling osobe koja je odustala... Užas!", "Izgleda da zle devojke ne stare lepo"... neki su od mnogih negativnih komentara.


Ovaj poslednji posebno je zanimljiv jer zi jezici tvrde da ona nema previše ponuda u Holivudu jer među kolegama ima izuzetno lošu reputaciju.

 


Tako su mnogi koji su sarađivali s njom javno pričali kako je Ketrin "teška", "nezahvalna", "neprofesionalna" , a ona se nije libila da govori negativno o nekim projektima u kojima je učestvovala. Tako se posle filma "Zalomilo se" više puta puta ogradila od ove komedije i tvrdila da film Džuda Apatoua predstavlja žene na loš način. Štaviše, odbila je jednu nominaciju za Emi za svoju ulogu u "Uvodu u anatomiju" jer je smatrala da scenaristkinja Šonda Rajms njenom liku nije napisala kvalitetnu priču u toj sezoni.

 

 

makonda-tracker