najteži trenuci

Moj sin nije disao: Zvezda "Uvoda u anatomiju" podelila potresnu ispovest o porođaju

0

Pre godinu dana, Ketrin Higl donela je na svet sina Džošuu i proživela najveću dramu u svom životu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tek sada, godinu dana kasnije ona je na Instagramu objavila priču o dramatičnom porođaju koji je imala, a čitavu priču ilustruju potresne fotografije.

 

Glumica koju pamtimo kao doktorku Izi Stivens iz Uvoda u anatomiju je otkrila da je imala težak porođaj i da mali Džošua nije disao kada su ga posle carskog reza izvadili iz njenog stomaka.

 

Porođaj koji je raznežio celu planetu: Carski rez uz muziku i maminu pomoć (FOTO)

 

Na prvoj fotografiji Ketrin sa stomakom do zuba gleda kroz prozor u snežni pejzaž ispred svoje kuće u Juti. Na drugima je mali Džošua u bolnici, dok je bio prikopčan na različite aparate. Kako je Ketrin objasnila, sve je dokumentovao njen suprug Džoš B. Keli.

 

foto: Profimedia

- U devet ujutru na današnji dan, pre godinu dana Džoš je snimio ovu fotografiju da bih se sećala koliki mi je stomak bio pre nego što sam otišla u bolnicu na carski rez zakazan za 12 sati. Džošua junior je bio u karličnom položaju preko mesec dana i i dalje se nije pomerio ni centimetar nedelju dana pre termina, pa sam donela odluku da imam carski i bila sam neverovatno nervozna i malo uplašena. Nikada do tada nisam hospitalizovana niti ikada bila operisana, pa nisam imala pojma šta da očekujem. Druga fotografija je napravljena baš pre operacije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker