u duhu sredine 20. veka

Ovakvu venčanicu NIKAD niste videli: Čuvena lepotica se udala u romantičnoj haljini kojoj se Amerikanci dive danima

0

Holivudska manekenka se udala za 17 godina starijeg producenta, a raskošna svadba u Nju Orleansu je glavna tema medija.

foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Aleksandra Dadario i Endrju Form venčali su se nešto manje od godinu dana nakon što su se verili, a njihova svadba je posebna na više načina, od venčanice, pa do samog prostora u kom se sve održalo.

 

Manekenka i producent su kao mesto za svoj najvažniji trenutak odabrali kultni prostor Preservation Hall iz 1950. koji je poznat po okupljanju ljubitelja džeza.

 

S obzirom da je celo venčanje bilo u retro stilu, mladenci i gosti su bili odeveni baš onako kako je to izgledalo u prošlom veku i time dodali originalnost celoj ceremoniji.

Imali su suncobrane od čipke, mladoženja se odlučio za laneno odelo na pruge i belu košulju, dok je mlada zablistala u specifičnoj haljini koju danas baš i nemamo prilike da vidimo.

- Želela sam venčanicu u kojoj bih se osećala dobro i na vrućinni. Ništa previše teško ili ozbiljno. Zaljubila sam se u haljine brenda Danijel Frankel. Pratila sam ih na Instagramu, poslala sam im poruku, dopisivali smo se i kada sam otišla u njihov studio osećala sam se prelepo u svemu što sam probala. Odabrala sam ovu haljinu, jer se osećalo kao da pripada Nju Orleansu i da je pravi izbor za vrućinu u Luizijani - rekla je Aleksandra.

Ovaj brend je specijalizovan samo za venčanice, a njena je bila posebna. Haljina je bila plisirana, krasili su je i cvetovi, a dugačak veo od tila je samo dodatno ulepšao celu sliku. Aleksandra se odlučila za nenapadnu šminku i ležernu punđu koja je sada jako aktuelna, a sama tema venčanja je bilo piće, muzika i Nju Orleans.

 

Kako je i sama glumica i manekenka rekla, njih dvoje su se odlučili za opuštenu estetiku i u tome dostigli maksimalan efekat.

 

 

makonda-tracker