da li vam se dopada?

Mladina sestra u haljini iz BAJKE: Džejla Ramović u kreaciji koju mogu da nose samo NAJOTMENIJE žene

2

Na venčanju svoje sestre Lejle Ramović mlada pevačica je zablistala u toaleti koja joj je stajala kao salivena. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Mlada pevačica Džejla Ramović studira u Barseloni, ali kako su mediji već ranije pisali ona je unapred uzela odmor kako bi prisustvovala svadbenom slavlju svoj seste Lejle Ramović koja je sudbonosno da izgovorila svom izabraniku Dinu Joldiću.

 

Slavlje je održano u jednoj luksuznoj vili u Mostaru, a na društvenim mrežama pojavili su se i fotografije i snimci ambijenta koji je bio tako dekorisan da podseća na bajku. 

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

 

Nije samo restoran podsećao na bajku, tu je bila i haljina mlade Džejle koja je specijalno birana i prilagođena događaju. Ona se odlučila za puder roze top haljinu koja joj je savršeno stajala. 

 

Ono šta je interesantno jeste da ova hajina ima i široke rukave, koje je, ako je suditi po fotografijama Džejla mogla da bira da li će da nosi ili ne, pa ih je tako pred kraj večeri skinula i dočarala svu lepotu koju sa sobom nosi. 

 

Izabrala je i da kosu blago izlomi i napravi neobavezne talase, da doda decentnu šminku i ono što je najinteresantnije jeste da se mlada pevačica nije odlučila za visoke potpetice nego za ravnu obuću. 

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

Da li se vama dopada njen stajling?

 

 

makonda-tracker