opustili se

Uštogljeni Vimbldon ostao bez reči: Glumica i 15 godina mlađi frajer se prepustili strastima — tik ispred njenog bivšeg!

2

Pred očima celog sveta i bivšeg dečka, jedna od najlepših žena planete ponosno je pokazala da je ponovo srećno zaljubljena

foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Teniski turnir Vimbldon tradicionalno okuplja veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera, naročito kako se zahuktava i približava završnici.


Proteklih dana smo tako videli trendseterku Aleksu Čang, manekenku i suprugu glumca Idriza Elbe Sabrinu Elbu, glumicu Nikolu Kohlan i mnoge druge.

 

Među njima se našla (i najviše pažnje privukla) glumica Sijena Miler (40), koja je tenis posmatrala u društvu svog novog dečka Olija Grina (25).

 

Petnaest godina mlađi glumac i čuvena lepotica bili su odlično raspoloženi i sve vreme se grlili, držali za ruke, glasno smejali i razmenjivali poljupce i nežnosti. Par je zajedno, inače, tek nekoliko meseci, ali su nerazdvojni, a sada smo videli i da se odlično provode zajedno jer jedva da su obraćali pažnju na teniski teren.

 

Sijena Miler, Oli Grin
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanskim medijima bio je vrlo interesantan ovaj mali izlazak poznatog para, naročito zbog činjenice da je odmah iza glumice i njenog novog dečka sedeo glumac Tom Staridž, s kojim Sijena ima ćerku Marlou (9). I Staridž je bio na ljubavnom sastanku, budući da je sve vreme ljubio i grlio influenserku Aleksu Čang.

 

Sijena Miler, Oli Grin
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

makonda-tracker