Savršena za leto

Ne trebaju vam ni frizer ni uređaji za zagrevanje kose: Vimbldonska frizura Jelene Đoković koja se pravi sama

3

Vrlo praktičan i jednostavan način stilizovanja kose decenijama je vrlo popularan, a nije mu odolela ni supruga Novaka Đokovića

foto: Kena Betancur / AFP / Profimedia
foto: Kena Betancur / AFP / Profimedia

Branilac titule na Vimbldonu u Londonu srpski teniser Novak Đoković sinoć je na ovom turniru igrao protiv Holanđanina Tima van Rajthovena, kog je savladao posle četiri seta rezultatom 3:1.


Našeg sportistu tokom boravka u Engleskoj podržava porodica, a Novakova supruga Jelena Đoković ponovo je bila među najvatrenijim navijačima na tribinama.

 

Izdanje lepe Srpkinje je, kao i obično, privuklo mnogo pažnje, a dok su temperature u našoj zemlji izuzetno visoke, u Britaniji je očito nešto svežije, pa je Jelena preko bele majičice ponela topao krem džemper. Ipak, njena frizura je bila prava letnja, idealna za najtoplije dane u godini!

 

Jelena Đoković
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Novakova supruga je, kao i u nekoliko ranijih prilika, imala sitne lokne, koje se prave jednostavnim držanjem kikica na nekoliko sati. Nakon što se one raspletu, rezultat su šik loknice u retro stilu, a najbolje od svega je to što vam za ovakvu frizuru nije potrebno da po visokim temperaturama koristite figaru, presu ili neki drugi uređaj koji zagreva i oštećuje kosu.

 

Jelena Đoković
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

U pitanju je način stilizovanja kose prikladan za različite prilike — od vrlo ležernih do formalnijih, a Jelena je rešila da presdstavi još jedno prirodno izdanje, pa je Novaka bodrila bez šminke.

 

Ukoliko pak nemate ništa protiv toplih uređaja, efekat će biti još bolji ako najpre zagrejete pletenice presom za kosu, a evo najjednostavnijeg načina.

 

 

 

makonda-tracker