žena za divljenje

Ne mora ni da se trudi ― ROĐENA JE ŠIK! Sijena Miler u očaravajućem kaki kombinezonu spremna da pokori Njujork

0

Britanska glumica fotografisana je na snimanju nove serije, a njeno izdanje odmah je privuklo pažnju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uvek savršeno stilizovana Sijena Miler (39) žena je čiji stil garantuje da će najnovijim fotografijama preplaviti modne portale, a tako je i kad nije baš 100 odsto doterana. Dokaz su nove fotografije šarmantne Britanke, nastale tokom snimanja nove serije, a mediji pišu da nije poznato o kom je projektu reč, dok je poslednja TV serija za koju se zna da ju je snimala politička drama Anatomy Of A Scandal.


Glumica je, naime, uhvaćena između dva presvlačenja, tako da, umesto nekih skupocenih cipela s visokim potpeticama ili slične obuće u kojoj je obično viđamo, nosi ― sportske papuče. Ipak, ključni komad je efektan kaki kombinezon u military stilu koji naglašava struk uz pomoć pojasa, a ima i vrlo duboke džepove.

 

 

Reč je o komadu koji lako možemo da zamislimo u brojnim prilikama: uz štikle za svečanosti, uz espadrile, baletanke, pa čak i patike u nešto ležernijim varijantama. Sijena se odlučila za model koji u gornjem delu ima lažne džepove, zatvorenog je okovratnika i ima jednostavno kopčanje dugmićima u istoj nijansi u kojoj je kombinezon, a nogavice otkrivaju članke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dailycelebrity3


Glumica je bila nenašminkana i nosila je zaštitnu masku, pa slutimo da su je paparaci zatekli u najlošijem mogućem momentu i tokom pripreme za doterivanje za kadar, ali ako nas pitate ― i takva je očaravajuća!

 

 

makonda-tracker