presrećni

NAŠAO SREĆU SA 14 GODINA MLAĐOM: Glumac preljubnik krio da je DOBIO ŠESTO dete, ali jedan OBIČAN detalj otkrio je SVE

2

Čuveni glumac nije hteo da oda ni da mu je partnerka trudna, ali paparaci su, ipak, uspeli da je uslikaju, a sada je otkriveno i da se porodila!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Džud Lou i njegova partnerka Filipa Koan, inače 14 godina mlađa od njega, nikada nisu zaista potvrdili da očekuju dete. Ipak, sudeći po njenom trrudničkom stomaku koji je u aprilu bio očigledan, jasno je bilo da čekaju bebu.

 

Međutim, nedavno su se pročule informacije da se Filipa porodila, i to u tajnosti, što je i bilo očekivano. Džud je uslikan kako izlazi iz jedne londonske poslastičarnice, a nosio je tortu sa svećicama ružičaste boje, što je mnogima znak da im se rodila devojčica!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Podsetimo, Lou ima već petoro dece. Sa koleginicom Sejdi Frost dobio je sinove Rafertija i Rudija i ćerku Ajris, a skandal sa Sijenom Miler, koju je prevario sa dadiljom svoje dece, još nije zaboravljen. Džud ima ćerku Sofiju sa konobaricom Samantom Burk, ali i ćerku Adu, koju je dobio iz kratke veze sa kantautorkom Ketrin Harding. Ovo će biti njegovo šesto dete.

 

 

makonda-tracker