i stilizovane, i nasmejane, i prelepe

Možda i NAJLEPŠE DO SAD: Anđelina Džoli sa Zaharom i Šajlo bacila Italiju pod noge u SPEKTAKULARNOM izdanju

0

Anđelina Džoli, Zahara Marli i Šajlo Džoli Pit prisustvovale su poslednjoj večeri festivala u Rimu, a nema sumnje da je njihova pojava privukla veću pažnju čak i od same premijere novog Marvelovog ostvarenja!

foto: Profimedia,  Mario Cartelli,  Zuma Press
foto: Profimedia, Mario Cartelli, Zuma Press

Glumica Anđelina Džoli blistala je u Rimu, u društvu svojih ćerki Zahare MarliŠajlo Džoli Pit. Premijera glumičinog novog filma Eternals, gde je odigrala glavnu ulogu, održana je u Italiji, a put Rima krenule su i njene naslednice ― a ovaj trio se u poslednje vreme ni ne odvaja!

 

 

Poslednje veče Internacionalnog filmskog festivala u Rimu bilo je u znaku filma Eternals, ali i predivne Anđeline i njenih ćerki.

 

Za italijansku premijeru filma oskarovke Kloi Žao, Anđelina se odlučila za potpuni glamur bez premca. Glumica je odabrala metalik srebrnu haljinu koju potpisuje Atelier Versace, a sve je upotpunila minimalističkim nakitom i sve popularnijim platformama.

 

1 / 8 Foto: Profimedia, Stefano Colarieti / LaPresse

 

Nije Anđelina jedina dama od stila, već su i njene ćerke definitivno krenule istim modnim stopama! Šajlo Džoli Pit takođe je birala Versače, a u skladu sa svojim tinejdžerskim godinama, uklopila ga je sa šarenim žutim patikama.  Šesnaestogodišnja Zahara nosila je haljinu inspirisanu stilom grčke boginje, uz detalje u vidu zlatnih dragulja.

 

Šajlo je bliska sa oba svoja roditelja ― rekao je nedavno izvor za Entertainment Tonight, kao i da je "Bred ponosan na svu svoju decu, te da su mu oni najvažnija stvar na svetu".

 

Na losanđeleskoj premijeri filma Eternals bila su sva deca osim Paksa: Medoks (20), Zahara (16), Šajlo (15) i blizanci Vivijen i Noks (13). Porodica Džoli-Pit tada je privukla veliku pažnju, a nema sumnje da su svi do jednog dostojni crvenog tepiha i uvek vrlo, vrlo odmereni!


Mami na ovakvim događajima društvo uglavnom pravi Zahara, a to je jedina i učinila u Centru za izvođačke umetnosti "Volis Anenberg" u Los Anđelesu, kada je je održala govor i uručila pesnikinji Amandi Gorman istoimenu nagradu magazina Variety.

 

 

makonda-tracker