težak period

SERIJE, ALKOHOL, HRANA - ALI TO NIJE SVE: Bred Pit otkrio kako je lečio slomljeno srce posle ONOG raskida

0

Popularni glumac danas je, čini se, aktivniji, vredniji i zgodniji nego ikada. To, međutim, nije bio slučaj kada su pre tri godine on i Anđelina Džoli rešili da stave tačku na svoj brak.

foto: Brent N. Clarke/Invision/AP
foto: Brent N. Clarke/Invision/AP

 

Izgledalo je kao da je život Breda Pita bajkovit. Radio je posao koji obožava i u kojem je odličan, važio je za najatraktivnijeg muškarca na svetu i imao je pored sebe najlepšu ženu na planeti. Uživali su sa svojom decom - čak šestoro njih, putovali po svetu...

 

Međutim, u septembru 2016. godine, američki mediji javili su da se savršeni par rastaje, a javnost je maltene iz minuta u minut pratila detalje iz njihovog zajedničkog života, pa čak i one najprljavije. Sve je postalo još napornije kada je na red došla podela starateljstva, a Anđelina optužila Breda da je napao njihovog najstarijeg sina Medoksa i čak insistirala da se podrvgne testovima na drogu.

 

Kako glumac danas ističe, posle bolnog rastanka izvesno vreme je bežao od samog sebe.

 

 

- Shvatio sam da sam bežao od teških osećanja, bolnih osećanja - izjavio je Pit. - Jednostavno nisam znao kako da se nosim s njima. Koristio sam za beg sve što sam mogao da pronađem. To su teška osećanja, ne znam kako bih ih bolje opisao. Koristio sam bilo šta: drogu, piće, Netfliks, grickalice. Bilo šta.

 

Ipak, on ističe da više ne želi da beži.

 

- Želim da osetim sve, želim da prođem kroz tešku noć. Shvatio sam da, ako tako postupimo, prođemo s više razumevanja, i sebe i zahvalnosti za ono što u životu imamo - iskren je glumac.

 

makonda-tracker