TOP 10

Njih 10 zaradile su skoro 200.000 miliona dolara: Proverite koja GLUMICA je NAJVIŠE je najviše profitirala u prethodnoj godini! (FOTO)

0

Kladimo se da će vas iznenaditi prvo mesto!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pitali ste se koje su trenutno najplaćenije glumice u Holivudu? Kladimo se da će vas iznenaditi prvo mesto!

 

Glumice su često uzori, što zbog fizičkog izgleda i “krpica”, to i zbog zavidnih finansija. Ovih 10 glumica ostvarile su zajednički profit od 186 miliona dolara od juna 2017. do juna 2018, bez oporezovanog dela.

Evo i liste 10 fanstastičnih:

 

 

10. Gal Gadot – 10 miliona dolara

„Wonder woman“ vraća se na platna u nastavku koji je planiran za 2019. godinu. Zahvaljujući i skorašnjim Revlonovim reklamama u kojima se redovno pojavljuje, Gal Gadot je ove godine prošla i više nego dobro.

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

9. Melisa MekKarti  – 12 miliona dolara

Film „Life f The Party“ nisu doživele očekivanu slavu i oduševljenje, ali Melisa zaražuje i od filmova koji tek treba da se emituju („The Happytime Murders“ i dugo očekivanu dramu „Can you ever forgive me?“)

8. Kejt Blanšet – 12.5 miliona dolara

Filmovi koji dokazuju talenat Kejt Blanše i „pune njene džepove“ su: „The House with a Clock in its Walls“ i „Thor: Ragnarok“.

 

7. Džulija Roberts – 13 miliona dolara

Film „Wonder“ je pravi hit! Zaradio je 310 miliona dolara, a budžet za film je bio 20 miliona. Ovo je njen „džek-pot“ i najveća zarada u više od 10 poslednjih godina. Takođe, uračunata je i zarada od nekih starijih filmova, kao i od reklama za Lancome.

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

6. Mila Kunis – 16 miliona dolara

Nikada ne biste rekli kome Mila Kunis pozajmljuje glas! Mami Meg u seriji „Family Guy“! Njenoj zaradi je doprineo i nastavak filma „Bad Moms Christmas“ (koji je zaradio 130 miliona dolara, a utrošen budžet za film bio je 28 miliona dolara).

 

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on

5. Ris Viderspun – 16.5 miliona dolara

Kratka serija „Big Little Lies“, naročito 2. sezona donela je Ris dosta novca.

4. Dženifer Lorens – 18 miliona dolara

Dva skorašnja filma „Mother“ i „Red Sparrow“ nisu dostigla očekivanu gledanost, ali to nije štetilo njenoj zaradi. S druge strane, Dženifer „razbija“ zbog ugovora sa modnom kućom Dior.

 

3. Dženifer Eniston  – 19.5 miliona dolara

U poslednje vreme bivša zvezda kultne serije „Friends“ dosta zarađuje od reklama za „Emirates Airlines“, „Smartwater“ i „Aveeno“.

 

2. Anđelina Džoli  – 28 miliona dolara

Iako Anđelina dosta vremena troši na humanitarne aktivnosti, nikako ne zaostaje za ostalim aktivnim glumicama. Njen najveći prihod je za sada drugi deo filma „Maleficent“.

1. Skarlet Johanson  – 40.5 milion dolara

Ključna uloga za Johanson je Crna udovica u Marvelovim „Avengers“. Vratiće se na ekrane za 4. deo filma o superherojima u 2019. godini.

 

 

makonda-tracker