da li vam se dopada?

Lepršavo, sofisticirano i ŽENSTVENO: Kajli Minog u kombinaciji u kojoj ćete izgledati bar 10 godina MLAĐE

0

Njen autfit je privukao veliku pažnju fotoreportera u Kanu. 

foto: EPA/CLEMENS BILAN
foto: EPA/CLEMENS BILAN

Na 75. filmskom festivalu u Kanu jedna od gošći je i pevačica Kajli Minog koja je privukla dosta pažnje zbog svog izgleda i kombinacije koju je odlučila da ponese. 

 

Ona je poznata po svojoj energiji koju prenose u svojim numerama koje obožavaju ljudi širom sveta. U vezi sa tim, uvek je obučena u skladu sa svojim senzibilitetom pa se tako pojavljivala u raznim kombinacijama, pri čemu izdvajamo jednu koja je sve oduševila. 

 

 

Na snimanju poznatog šou programa Kajli je dobila pregršt komplimenata na račun duge, crne haljine sa srebrnim gliterom koji je odavao šik utisak, a dekolte sa v izrezom i suptilni šlic bili su pun pogodak.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Sada je ona ponovo oduševila, ali ovoga puta izabrala je nešto decentniju kombinaciju s obzirom na to da je pristustvovala dnevnom druženju sa fotoreporterima u Franuskoj. 

 

Odlučila se za belu kombinaciju koja je sve bacila na kolena. Ako je suditi po snimcima koji su nastali u Kanu. Ona se odlučila za neverovtarnu lepršavu belu haljinu koja ne samo da je odličan izbor za sunčano i lepo vreme ona u isto vreme zbog nijanse privlači sve poglede ka vama. 

 

 

Kajli je odlučila da ponese i bele čizme koje su se savršeno uklopile uz ovu kombinaciju te su svi komentarisali sofisticiranost koju je Kajli sa sobom donela u Kan. 

 

Uz sve ovo kosu je odlučila da blago izlomi, da doda crni kreon oko očiju i da sa sobom ponese tamne naočare. 

 

1 / 6 Foto: EPA/CLEMENS BILAN

 

Da li vam se dopada njen stajling?

 

 

 

 

makonda-tracker