25 godina sreće

Ovakva lepota se viđa retko: Kad je Džejmi iz Igre prestola stigao u Kan, SVI SU VIDELI SAMO NJEGOVU SUPRUGU

0

Kanski festival ovih dana okuplja mnogo slavnih, a među njima se našao i zgodni danski glumac sa suprugom Nukakom

foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Danski glumac Nikolaj Koster-Valdau ovih dana je gost na 75. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, gde je sinoć prisustvovao otvaranju festivala i premijeri filma "Rez" reditelja Mišela Azanavisijusa.


Glumac, koji je odavno osvojio srca publike, naročito njenog ženskog dela, zahvaljujući svojoj ulozi Džejmija u seriji "Igra prestola", ipak je na crvenom tepihu ostao u senci jer je za ruku držao suprugu Nukaku.

 

Nikolaj čuva svoj život daleko od očiju javnosti, pa ga sa suprugom ne viđamo često, ali je ona uvek uz njega u važnim trenucima i na najglamuroznijim događajima. Nukaka je za ovu priliku odabrala strukiranu maksi-haljinu pink boje, koja ima kratke rukave i krasi je duži rajsferšlus u prednjem delu.

 

Supruga danskog glumca ponela je i bele cipele s nižom štiklom i torbicu boje karamele, a bila je gotovo prirodno našminkana, kao i obično.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER


Nukaka i Nikolaj u braku su od 1997. godine, a ona se jednom prilikom podsetila na Instagramu kako je sve počelo i podelila njihove stare fotografije.


Nekada davno, dvoje dvadesetšestogodišnjaka, jedan meke brade i jedna mekanih i okruglih obraza, srelo se i glumilo ljubavnike, a napisana je prva stranica jedne ljubavne priče — napisala je Nukaka.

 

 

Glumčeva supruga rođena je u Umanaku, na Grenlandu, gde je 1990. godine bila i Mis Grenlanda, nakon čega je učestvovala na izboru za Mis univerzuma. Kako je Nikolaj jednom prilikom priznao, bio je očaran Nukakom.


Mislim da je njoj trebalo više vremena. Bio sam naporan, bio sam ludo zaljubljen — rekao je u intervjuu za InStyle glumac pre nekoliko godina.

 


Nukaka je, paralellno s manekenskom karijerom, gradila i glumačku, a Nikolaja je prvi put srela na snimanju radijske drame 1997.


Vrlo brzo su stupili u vezu i venčali se iste godine, a potom su dobili dve ćerke — Filipu i Safinu, koje su obe nastavile stopama svojih roditelja i započele karijeru u industriji zabave.

 

 


Zanimljivo, Nukaka spada u retke na svetu koji nisu gledali "Igru prestola", iako je njen suprug jedan od glavnih glumaca u čuvenoj seriji. Kako je glumac ispričao, "odvukao ju je" na premijeru prve epizode i od tada nije odgledala ni minut.

 


Stalno obećava da će sesti s drugaricom i odgledati... To je u redu, ne mogu da joj kažem: "Moraš da me gledaš" — ispričao je Nikolaj.

 

 

makonda-tracker