Neke su se i pokajale

Patile su zbog velikih grudi: Malo je poznato da su se ove zvezde podvrgle operaciji smanjenja poprsja!

0

Iako je veliki broj žena u Holivudu povećao grudi, neke su otišle u potpuno drugom smeru i odlučile se na njihovo smanjenje - neke iz estetskih, a neke iz zdravstvenih razloga.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Napredak plastične hirurgije rezultirao je sve većim brojem žena koje se odlučuju za silikone kako bi izgledale poželjnije, a dok jedne povećavaju, druge su želele da smanje svoja poprsja. Među ženama koje su patile zbog prevelikih grudi i koje su se odlučile na taj korak je i veliki broj poznatih lepotica.

 

 

Tamna kosa, guste obrve i smaragdne oči zaštitni su znak glumice Dženifer Koneli. Iako lepa glumica nije nikada priznala da se podvrgla plastičnoj operaciji, svi su primetili da se u tom delu njenog tela nešto dogodilo, što se i te kako vidi na fotografijama.

foto: Profimedia


Pravim imenom Dana Ilejn Ovens, američka pevačica i glumica poznatija kao Kvin Latifa operaciju smanjivanja grudi imala je 2003. godine, a na to se odlučila kako bi se rešila boli u leđima i ramenima. Ipak, nakon operacije je zažalila.

 

- Operacija je bila bolna, a ožiljci su veliki. Nedostaje mi moj stari izgled - izjavila je.

 

foto: Profimedia


I glumica Dru Barimor je odlučila da se podvrgne operaciji smanjenja grudi.

 

 

- Stvarno volim svoje telo i onako kako izgleda upravo sada. Ima nešto vrlo nespretno sa ženama i njihovim velikim poprsjem jer muškarci gledaju doslovno samo u to na njima. To je vrlo neprijatno - rekla je glumica na temu smanjivanja grudi. Nakon operacije vrlo retko se pojavljuje u kreacijama koje ističu poprsje.

 

foto: Profimedia

U novije vreme o smanjenju grudi razmišljala je i glumica i model Amber Rouz. Svoje bujno poprsje nikad se nije stidela da pokaže, a o operaciji njihovog smanjenja počela je da razmišlja nakon što su grudi počele da joj stvaraju probleme u svakodnevnom životu.

 

foto: Profimedia

- Moje grudi su užasno teške, leđa me bole i ne mogu da nosim slatke majčice bez nošenja grudnjaka za bake - izjavila je jednom prilikom Amber i dodala da "normalan grudnjak nije nosila još od svoje desete godine", nakon čega su je doktori utešili otkrivši joj da će to moći nakon operacije. Dan pre operacije objavila je video s konsultacija s hirurgom.

 

 

makonda-tracker